0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Mπράβο κορίτσι μου...Πες τα...Έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα...Bon courage avec les idiots...
Ενα τηλεφωνακι στη Συμβουλο,ισως? Καποτε δεν με αφηναν να σχηματισω τμημα αν και ειχα τον απαιτουμενο αριθμο μαθητων. Μεσολαβησε η τοτε Συμβουλος κι ολα τακτοποιηθηκαν!
Merci bien Elenam! Je m' en fous des idiots....ils sont partout! (η καλύτερη διδασκαλία είναι η στάση μας η προσωπική απέναντι στα πράγματα, αυτή άλλωστε είναι και η υπεροχή μας. Ακόμη και μαθηματικά θα δίδασκα, ήμουν άριστη άλλωστε και στα μαθηματικά. Η κούτρα αυτών που πιάνουν την καρέκλα είναι το πραγματικό πρόβλημα γενικά, όχι μόνο στο σχολείο. Αλίμονο να μην κομπλάρει η διευθύντριά μου όταν ξέρω 2 γλώσσες άψογα και τελειώνω και δεύτερο μετ/κό. Σε ενδεχόμενη αξιολόγηση βάσει νόμου μητσοτάκη εγώ δεν απολύομαι με τίποτα...έχω και τα 30μόρια του ΑΣΕΠ-αυτή δεν έχει απολύτως τίποτα ούτε το ηλίθιο lower στα αγγλικά...)
Κορίτσια,μιλάμε για αποσπάσεις εδώ.
Οk, έχεις απόλυτο δίκιο... Σόρυ, άκουσε κανείς τίποτα τουλάχιστον για την τύχη των ενστάσεών μας για τις μετατάξεις ?
@guestteacher, σ'ευχαριστώ πολύ που με...επαναφέρεις στην τάξη , την είδα αυτή την ενημέρωση των αιρετών...Πάντως το θέμα των αποσπάσεων παραμένει ακανθώδες και, κατά την ταπεινή μου άποψη, μη δαπανηρό για το κράτος, αν και το μήνυμα της maria2013 που είχε αναρτηθεί έχει απολύτως λογική βάση...
Πρωτα ο διευθυντης παιρνει τις ωρες του.Και μετα οι αλλοι.
Συμφωνώ απόλυτα, ενώ διαβλέπω κι άλλο ένα πονηρό (ίσως κι απίθανο) σενάριο...Γιατί να μην προχωρήσουν σε εύλογο χρονικό διάστημα, μετά από λίγα χρόνια π.χ. σε κατάργηση των νεοσύστατων κλάδων στην Α/θμια, εκεί δηλαδή όπου θα έχουν δοθεί οι οργανικές θέσεις με την α' (ή την β') φάση μετατάξεων, κάτι που θα σημαίνει αυτόματη διαθεσιμότητα ή κι απόλυση...? Δεν καταστροφολογώ, όμως ομολογώ ότι το έχω σκεφτεί.
Πόσες ώρες είναι τώρα για τους διευθυντές;