0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ερώτηση όσον αφορά την ένσταση (και όχι πια αίτηση επαναξέτασης) κατά των αποσπάσεων: είναι δυνατόν σε μια διαδικασία εν εξελίξει να τροποποιείται το νομικό πλαίσιο επειδή έτσι βολεύει κάποιους; Τι εννοώ: αν γνωρίζω καλά τα πράγματα, στην εγκύκλιο αποσπάσεων πουθενά δεν αναφέρεται ότι οι προηγούνται όσοι προέρχονται απο πλεονασματική περιοχή. Αντιθέτως ορίζεται με σαφήνεια η μοριοδότηση που επιτρέπει σε κάποιους να μετακινηθούν από περιοχή σε περιοχή. Πώς λοιπόν είναι δυνατόν να τροποποιείται κατά το δοκούν αυτό;;; Πώς γίνεται να πήραν απόσπαση άτομα με λιγότερα μόρια; Δεν πρόκειται για καθαρά παράνομη και άκυρη διοικητική πράξη (ή θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε); Ας μου απαντήσει κάποιος με περισσότερο καθαρή σκέψη, γιατί από όταν βγήκαν οι αποσπάσεις έχω πάρει ανάποδες στροφές με την κατάφωρη αδικία εις βάρος μας!
Σε καμμία περίπτωση 2 μέτρα και 2 σταθμά! Ίση μεταχείριση για όλους!
προσπαθεί κανείς να γίνει όσο πιο συγκεκριμένος μπορεί. δεν αρκεί δηλαδή να γράψεις "παρακαλώ επανεξετάστε την απόσπασή μου".. καλό ειναι να βρεις και να γράψεις αν υπάρχουν κενά εκεί που θες να πας και ποια ακριβώς ειναι αυτά - με ποσες ώρες δηλαδή , να εκθέσεις αν υπάρχουν, τις περιπτώσεις εκπ/κών που πήραν απόσπαση εκεί που εσύ θες με λιγότερα μόρια κτλ. Γενικά στην αίτηση επανεξέτασης, να βάλετε όσο το δυνατό περισσότερα στοιχεια που θα ισχυροποιήσουν την αιτησή σας ώστε αυτή να μην καταλήξει στο αρχείο.
Όσοι ανήκουν στην ίδια περίπτωση μ' εμένα (δηλαδή, στην περιοχή που ζητούσαν αποσπάστηκαν άτομα με λιγότερα μόρια) να κάνουμε ένσταση στοιχειωθετημένη με κοινοποίηση προς όλα τα αιρετά και τακτικά μέλη του ΚΥΣΔΕ με την επιφύλαξη και περαιτέρω νόμιμων ενεργειών, σε περίπτωση που δεν γίνει δεκτή. Όσον αφορά το αν στηρίζεται αυτό κάπου, φυσικά και στηρίζεται, σε κάτι που η ηγεσία του υπουργείο παραπαιδείας έχει ξεχάσει εντελώς: στο Σύνταγμα! Έχω την τύχη να έχω σύζυγο δικηγόρο και θα με βοηθήσει να συντάξω την ένσταση (όσον αφορά στο νομικό μέρος). Αν και έχω την ατυχία να βρίσκεται αυτός στη δύση κι εγώ στην ανατολή (κυριολεκτικά). Όποιος θέλει, μπορεί να μου στείλει π.μ. και να του στείλω το υπόδειγμα αυτου που θα φτιάξουμε ως "μπουσουλα" (μόλις το φτιάξουμε, το αργότερο αύριο φαντάζομαι. Πάντως είμαι πεπεισμένη ότι σε καμια περίπτωση δεν πρέπει να ανεχτούμε αυτή την αδικία και να αφήσουμε να γελούν εις βάρος μας τα βύσματα! Φτάνει πια! Enough is enough!!!
Παιδιά...δεν έχετε συνυπολογίσει μάλλον κάτι πολύ σημαντικό...η φίλη μου (ΠΕ70) με οργανική στον Πειραιά, μετά από 4 χρόνια απόσπασης στη Δράμα φέτος βρέθηκε Πειραιά...ταυτόχρονα στη
Διαβαζοντας τα σχολια των συναδελφων Vadim και ΑΡΗΣ-80 μια φρικη την επαθα...Αν καταλαβα καλα, απο οσα περιγραφουν οι συναδελφοι, η αποσπαση μπορει να χειροτερεψει τη ζωη σου συμφωνα με τις υποχρεωτικες αποσπασεις εντος περιφερειακης διευθυνσης. Τι εννοω; Πολυ απλα: εγω επιθυμω αποσπαση στην Α ή