0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Την κάνεις σε οποιαδήποτε Δ Δευτ ή Πρωτοβ Εκπαίδευσης και αυτοί το στέλνουν με διαβιβαστικό στο Υπουργειο. Στο τμήμα αποσπάσεων το στέλνουν με φαξ και ταχυδρομικώς.
...Σαφώς κάθε νουνεχής αντιλαμβάνεται ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει. ΌΜΩΣ αν αλλάζουν μόνο ως προς τους μη βυσματίες αυτό δε θεωρώ ότι είναι ιδεοληψία αλλά, αδικία που ακολουθείται από απογοήτευση, οργή, ή ό,τι άλλο...
στην αίτηση επανεξέτασης βάζουμε και τον αριθμό πρωτοκόλου της αρχικής αίτησης απόσπασης και τους λέμε και πόσα μόρια είχαμε;
Για όποιον ενδιαφέρεται Λειτουργικά κενά και πλεονάσματα Κεντρική Μακεδονίαhttp://sykpeve.files.wordpress.com/2013/09/27_9_litourgikakenakm.pdf
Κι εγώ την ίδια απορία έχω (όχι για ανατροφή τέκνου αλλά για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους). Σκέφτομαι να καταθέσω αρχικά αίτηση για άδεια άνευ ενός μήνα και βλέπουμε... Αυτή εγκρίνεται από τον προϊστάμενο (χωρίς ΠΥΣΔΕ) και μετράει και ως προϋπηρεσία κανονικά. Για να είμαι ειλικρινής, ήδη το είπα στο διευθυντή μου και μίλησα και με τη διεύθυνση. Αύριο ή μεθαύριο θα την καταθέσω κιολας.
Τα μόρια δεν τα βρίσκουν από το σύστημα;