0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και για οσους ελπιζουμε σε αποσπαση σε ΠΥΣΠΕ, οριστε και ο πινακας των κενων που εδωσε το υπουργειο, αρκετα διαφοροποιημενος βεβαια απο αυτον που δινουν οι διευθυνσεις εκπαιδευσης...λιγοτερα τα κενα...http://mpratis.gr/013/pin3001913.pdf
ΓΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ τι εντυπο συμπληρωνουμε? μπορουμε και ενσταση και επανεξεταση να κανουμε?
Αυτα τα κενα είναι παρα πολλα ακομα κι αν λεει οτι δεν ειναι ολα. Λεει οτι συμφωνα με αυτα εγιναν αποσπασεις. Δεν δοθηκαν ομως τόσες!!!!!!!!!!Τι γινεται, λοιπον;;;
Συγγνώμη δηλαδή ενώ εμφανίζονται 70 κενά Αγγλικών στην Δ Αθήνας όπου έχω και εντοπιότητα δεν θα μου δώσει απόσπαση και θα πάρει αναπληρωτές ΕΣΠΑ; Και ας έχει καλυφθεί η θέση μου ήδη στο σχολείο (έχω άδεια μέχρι 31/10 και χθες έγινε τοποθέτηση στην οργανική μου που φαινόταν ως λειτουργικό κενο στο ΠΥΣΔΕ)
Για παραδειγμα, στους μουσικους ολοι οι νομοι χαρακτηριζονται ελλειμματικοι πλην καποιων που ειναι μηδενικοι. Δεν παρατηρησα τις αποσπασεις στην πρωτοβαθμια αλλα, με την λογικη της αποσπασης απο πλεονασματικη περιοχη σε ελλειμματικη, λογικά δεν πρεπει να εδωσε ουτε μια αποσπαση εκτος απο τις κατα προτεραιοτητα. Αν ξερει κανεις ποσες αποσπασεις εδωσε στους μουσικους, για να επιβεβαιωσουμε τη θεωρια τους...Τωρα γιατι δεν εδωσε απο ελλειμματικη σε ελλειμματικη; Προφανως γιατι δεν θελει να μας εξυπηρετησει, πονταρει σε ανευ αποδοχων κλπ...Κατα την ιδια λογικη, στης Αγγλικης γλωσσας, μονο οποιος ηταν απο Καρδιτσα, Κεφαλονια και Τρικαλα μπορουσε να παρει αποσπαση ακομη κι αν ειχε μονο 1 μοριο, οι υπολοιποι δεν προερχονται απο πλεονασματικες περιοχες.Αρα, οσοι επιθυμουμε αποσπαση απο ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ εχουμε πιθανοτητες να την παρουμε αποκλειστικα και μονο αν η διευθυνση μας δηλωσει οτι εχει πλεονασμα στον κλαδο μας. Δυστυχως ομως πολλοι διευθυντες δεν το κανουν, μας κρατανε καβαντζα μηπως χρειαστουμε για κενα που θα προκυψουν στα μεσα της σχολικης χρονιας κλπ. Τα μορια σχεδον πανε περιπατο φετος, ξεχαστε τα...Θα δουμε να πιανουν περιοχες-φιλετα ατομα με 1-2 μορια γιατι προερχονται απο ελλειμματικες περιοχες ενω αλλοι με 100 θα μενουν απ'εξω γιατι προερχονται απο πλεονασματικες περιοχες...Υ.Γ. Μολις τσεκαρα τον πινακα με τις αποσπασεις της πρωτοβαθμιας και οντως δεν πηρε κανεις μουσικος κι επισης μονο απο Τρικαλα, Καρδιτσα, Κεφαλονια πηραν αποσπαση καποιοι αγγλικης... Κανεις αλλος , εκτος απο 5-6 κατα προτεραιοτητα... Αρα , ας ευχομαστε ο νομος μας να χαρακτηριστει πλεονασματικος αλλιως... και 1.000 μορια να εχουμε, αποσπαση δεν παιρνουμε με τιποτα...
Εγώ είμαι στα 500 χιλιόμετρα από σπίτι και σύζυγο...
Προς Alfakapa (ειχες γραψει σε προηγουμενες σελιδες οτι δεν πηρες αποσπαση)Τελικα ετσι εξηγειται που πηραν τοσους πολλους γυμναστες απο Καρδιτσα για Λαρισα... Η Καρδιτσα εβγαλε πλεονασμα 24 και η Λαρισα ελλειμμα 15... το δικο σου νησι δηλωθηκε ουδετερο (0) οποτε δεν σε αφησαν να φυγεις... τελικα δεν ειχαν δοντι ...εκτος αν ειχαν δοντι τους 2 διευθυντες και συνεννοηθηκαν ο μεν διευθυντης να δηλωσει μεγαλο πλεονασμα και ο δε μεγαλο ελλειμμα...Παντως, η τυχη των αποσπασεων μας φετος θα ειναι στο ποσοι ειμαστε στο νομο και στις διαθεσεις του διευθυντη του νομου, τι ελλειμμα-πλεονασμα θα δηλωσει...
Μια μικρή λεπτομέρεια (η οποία ξαναειπώθηκε): οι νομοί που "έβγαλαν" πλεόνασμα ήταν από αυτούς που ζήτησαν μεγάλο αριθμό μεταταγμένων και τους οποίους έλαβαν!Δεν μπορεί η Καβάλα που πήρε 17 υποχρεωτικές μετατάξεις τώρα να μην τους χρειάζεται; Αν συμβαίνει αυτό (η λάθος εκτίμηση) σημαίνει ότι η διοίκηση δεν μπορεί να κάνει σωστά τη δουλειά της!!!
Και άλλοι νομοί παρόλο που πήραν μεταταγμένους ακόμη έχουν κενά που μένουν και τα καμαρώνουμε, και να θερίζουν τα εγκεφαλικά στις ηλικίες μαςhttp://www.mpratis.gr/013/pin3001913.pdfωραίος αυτός ο πίνακας… αλλά τι να τον κάνουμε ακριβώς; κορνίζα για το σαλονάκι;