0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νεοτερα για τις μεταταξεις... Μεχρι αυριο η ανακοινωση των ενστασεων. Εντος της εβδομαδας η β΄φαση μεταταξεων.http://www.esos.gr/article/eidisis-protovathmia-ekpaidefsi/enhmerosi-metatxeis-apopaseis
Για να σε μετακινησει υποχρεωτικα στην περιφερειακη διευθυνση....για να απελπιστείς και να κανεις αιτηση για ανευ αποδοχων... για να πιστεψεις οτι ο μονος τροπος να γυρισεις σπιτι σου ειναι η υποχρεωτικη μεταταξη... για να παρει αναπληρωτες ΕΣΠΑ στη θεση σου που δεν του κοστιζουν και τον Ιουνιο να πει φετος 5.000 καθηγητες ειχαν μηδενικο ωραριο, πλεοναζαν και τους πληρωναμε τζαμπα με ο,τι συνεπαγεται αυτο...για χιλιους δυο λογους που κανουν το ιδιο και σε ολους εμας και δεν δινουν την αποσπαση ενω τα σχολεια ειναι αδεια διπλα στο σπιτι μου κι εγω ειμαι στην αλλη ακρη...και με βλεπω να παραμενω, διπλα στο σπιτι μου θα παρει αναπληρωτες, στανταρ...
Δηλαδή απο πυσδε σε πυσπε να περιμένουμε μετά τη β φάση μετατάξεων?
Αρα , ας ευχομαστε ο νομος μας να χαρακτηριστει πλεονασματικος αλλιως... και 1.000 μορια να εχουμε, αποσπαση δεν παιρνουμε με τιποτα...
Προς Alfakapa (ειχες γραψει σε προηγουμενες σελιδες οτι δεν πηρες αποσπαση)Τελικα ετσι εξηγειται που πηραν τοσους πολλους γυμναστες απο Καρδιτσα για Λαρισα... Η Καρδιτσα εβγαλε πλεονασμα 24 και η Λαρισα ελλειμμα 15... το δικο σου νησι δηλωθηκε ουδετερο (0) οποτε δεν σε αφησαν να φυγεις... τελικα δεν ειχαν δοντι ...εκτος αν ειχαν δοντι τους 2 διευθυντες και συνεννοηθηκαν ο μεν διευθυντης να δηλωσει μεγαλο πλεονασμα και ο δε μεγαλο ελλειμμα...Παντως, η τυχη των αποσπασεων μας φετος θα ειναι στο ποσοι ειμαστε στο νομο και στις διαθεσεις του διευθυντη του νομου, τι ελλειμμα-πλεονασμα θα δηλωσει...
Η υποθεση εργασιας που κανεις ειναι ορθη. Ως επι το πλειστον εφαρμοζεται η αρχη της μετακινησης απο πλεονασματικη σε ελλειμματικη περιοχη.
Καλα και ορθα αυτά ως εδω.Συμφωνω μαζί σου.Το ερωτημα μου εχει εχει ως εξής: Γιατί ο προισταμενος πτωτοβαθμιας Καρδίτσας εδωσε κενα πριν εναμιση μηνα και εγιναν μετατάξεις στο νομό; Για του λογου το αληθές παραθετω νούμερα Α.21 μετατάξεις ΠΕ11 Ιούλιος/13