0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η Λάρισα είναι φιλέτο και απόσπαση παίρνεις με βύσμα...σε κάλυψα;
Τα ίδια λεμε...Πριν ενα μήνα συναδελφοι ΠΕ11 κάναμε παράσταση σην περιφ.διευθύντρια και την καλεσαμε να δώσει τα κενά ΠΕ11 που δήλωσε ο προισταάμενος της ΔΠΕ Λάρισας.Και ξέρετε τι μας είπε; Εγω θα τα δώσω αλλα γνωρίζετε οτι εχουμε και τους πλεοναζοντες της Καρδίτσας ....τους οποίους εγώ μπορώ να μετακινήσω γιατί είναι στην αρμοδιότητα της περιφέρειας μου...
Νέες αποσπάσεις εκπαιδευτικών Δ.Ε. σε Περιφερειακές Διευθύνσεις και σε Δ/νσεις
Πράγματι φέτος είναι εντελώς αντιπαραγωγική χρονιά!
Μιλάμε για 300 αποσπάσεις και η πλειοψηφία των ειδικοτητων είναι από αυτές που δεν πήραν αναπληρωτές μέσω ΕΣΠΑ...όχι τίποτα άλλο αλλά για να δούμε πως δουλεύουν τα πράγματα και πως εξαφανίζονται πλεονάσματα σε Νομούς... και γιατί το Υπουργείο ανακοινώνει τμηματικά τους αναπληρωτές...
Όσα βύσματα δεν πήραν με την πρώτη, τα κατάφεραν τώρα. Τουλάχιστον στην περιοχή μου!
...και στα δικά σας! Και στα δικά σας! Έτσι, να χαιρόσαστε με τα βύσματα, μήπως έρθει κι η σειρά σας!Προσκυνήστε, γλύψτε, κλαψουρίστε, κάτι θα γίνει!Η πελατειακή εκπαίδευση στο μεγαλείο της!ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Υ.Γ. 02:25 η ώρα και ακόμη δεν αναρτήθηκαν στη σελίδα του ΥΠΑΙΘ! Ίσως και να μην αναρτηθούν, καθόλου! Σας λέει κάτι αυτό;