0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@ GTI σχετικά με την ΑΝΕΥ αποδοχών & τυχόν απόσπαση: Σου το έχουν πει από τη Διεύθυνση, είναι σίγουρο ότι μπορείς να διακόψεις την άνευ αποδοχών γι αυτό το λόγο; (Δεν ξέρω πόσο μεγάλο ρόλο παίζει, επίσης, το γεγονός ότι στο survey εμφανίζεται όταν κάποιος έχει άδεια & μήπως αντλούν στοιχεία για αποσπάσεις από εκεί & έτσι μπλοκάρεται η απόσπαση μετά την άδεια.)
Ανακοινωθηκαν και οι επομενες αποσπασεις στα ΠΕΚ με ...διαφανεια κι αντικειμενικοτηταhttp://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%9B%CE%9B%CE%A09-%CE%97%CE%9E%CE%A5κι επισης στην κεντρικη υπηρεσιαhttp://www.minedu.gov.gr/home/themata-prosopikou-main/135-protobathmia-kai-deyterobathmia/10200-02-10-13-apospaseis-ky.html
εχω την εντυπωση πως μερικοι εχουν πάρει εργολαβικα τις θέσεις στα ΠΕΚ... τι άλλο να πω...
agglikouPE06, Απλα να εχεις υποψη σου, οτι στο παρελθον τουλαχιστον,πρωτα εβγαιναν οι αποσπασεις σε φορεις και μετα σε σχολεια. Οποτε,αν εχεις ακρες να παρεις σε φορεις, θα ανακοινωθουν κατα πασα πιθανοτητα πρωτες, οποτε μετα η αιτηση σου σε σχολεια δεν θα εξεταστει καν (εννοειται αν την πηρες στους φορεις, γιατι σαν δεν την πηρες ,θα εξεταστει κανονικα)
..και στα δικά σας! Και στα δικά σας! Έτσι, να χαιρόσαστε με τα βύσματα, μήπως έρθει κι η σειρά σας!Προσκυνήστε, γλύψτε, κλαψουρίστε, κάτι θα γίνει!Η πελατειακή εκπαίδευση στο μεγαλείο της!ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ούτε το ύφος σου καταλαβαίνω, ούτε την επιθετικότητα. Έχω υποβάλλει αίτηση απόσπασης από πυσπε σε πυσπε και σχολίασα κάποιους γνωστούς που πήραν απόσπαση σε φορείς!! Το δεύτερο πληθυντικό πρόσωπο είναι προβοκατόρικο τουλάχιστον. Δεν ξέρω αν είσαι πικραμένος γιατί ίσως ακολούθησες αυτή τη τακτική και δε σου βγήκε! Περαστικά!!!
Το κάθε σχόλιό που γράφουμε δεν χρειάζεται να απευθύνεται στον γράφοντα, αλλά πολλές φορές παίρνουμε αφορμή από τα λόγια κάποιου για να σχολιάσουμε γενικότερες καταστάσεις που ταλανίζουν τον χώρο μας.Έτσι, το σχόλιό μου δεν έθιγε εσένα προσωπικά, αλλά τα βύσματα, ξεκάθαρα! Εσύ γιατί τσιμπάς, ραδίκι; Αν, βέβαια, χρησιμοποίησες βύσμα, είσαι κατακριτέος από πλευράς συναδελφικότητας και καλώς τσίμπησες!Επίσης, υπαινιγμούς για προσωπικές εμπειρίες μου που δεν γνωρίζεις, δεν πρέπει να κάνεις!Καλό είναι να προσέχεις πώς απευθύνεσαι...
Δηλ. δεν υπάρχει τρόπος να αποφύγεις τους φορείς και να πας σε σχολείο;