0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έτσι ακριβώς asterix. Αυτό κι εγώ αναρωτιέμαι χρόνια τώρα. Πού είναι η ΟΛΜΕ ? Γιατί δεν στηλιτεύουν, γιατί δεν ψάχνουν αυτού του είδους τα βολέματα ? Γιατί ακόμη δεν αναδεικνύουν τις υποχρεωτικές αποσπάσεις που έχουν ξεκινήσει φέτος σε διάφορες περιφέρειες ? Γιατί δεν μιλάνε για το ότι εμείς αναγκαζόμαστε σε μεταθέσεις/μετακινήσεις/υποχρεωτικές αποσπάσεις/καθόλου αποσπάσεις-παραμονή στις μακρινές οργανικές μας χωρίς να παίρνουμε έξοδα μετακίνησης και μεταφοράς οικοσκευής όπως άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι ? Ρωτάω πολλά, ε ?
Το πρόβλημα δεν είναι ότι ρωτάς πολλά, το πρόβλημα είναι ότι, και συγνώμη που θα είμαι ωμός, είτε είσαι αφελής ή προβοκάτορας. Ή, δηλαδή, δεν ξέρεις τι γίνεται γύρω σου, ή πασχίζεις να το εκμαιεύσεις από τους υπολοίπους. Δεν ξέρεις που είναι Η ΟΛΜΕ; Δεν ξέρεις ότι παραδοσιακή τακτική, όταν φτάνει η ώρα του βολέματος, είναι η μοιρασιά της πίτας των ρουσφετιών ανάλογα με τα εκλογικά ποσοστά του καθενός στις τελευταίες εκλογές;
@elenamΤο ξέρω ότι τα ερωτήματά σου ήταν ρητορικά, καθώς επίσης ξέρω ότι δεν είσαι αφελής και προβοκάτορας. Απλά πήρα την πάσα με... πάταγο, για να ταρακουνήσω λίγο το νήμα. Ελπίζω να μη μου κρατάς κακία.
http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%9B%CE%9B%CE%A99-%CE%A9%CE%984Με νέες θέσεις η β φάση μετατάξεων
Τι βλακείες είναι αυτές;Ροδόπη, Ξάνθη, Δράμα 5 κενά ΠΕ19 στην πρωτοβάθμια όταν μόνο η Ροδόπη ξέρω ότι ζητάει 10+ ΠΕ19;;;;;