0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ε πες έτσι, και νόμισα χάθηκε το μπουκάλι με την αίτηση που έριξα στη θάλασσα
SOS.Παιδιά καλησπέρα.Πήρα απόσπαση από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ.Αφού παρουσιάστηκα και τοποθετήθηκα βρέθηκα ξαφνικά χωρίς ώρες και αυτό γιατί τοποθέτησαν πρώτα άλλο συνάδελφο που πήρε και αυτός απόσπαση.Αύριο θα κάνω ένσταση .Το θέμα είναι τι μπορούν να με κάνουν; Πρέπει να με τοποθετήσουν κάπου(ξέρω ότι δεν υπάρχουν κενά πλέον ούτε για δείγμα);Μπορούν να μου κάνουν ανάκληση απόσπασης;; ;Επίσης ,ξέρω ότι στο Survey θα φαίνομαι με μηδενικές ώρες και αυτό σίγουρα δεν είναι καλό,μπορούν να με μετακινήσουν;μέχρι και την διαθεσιμότητα σκέφτομαι....(περίεργες εποχές).Παρεπιπτόντως από το ΠΥΣΔΕ που έφυγα είχα οργανική με πλήρες ωράριο.
Το άλλο που έγραψε ο Μπράτης το είδατε ;;;; δεν πρόκειται να γίνουν άλλες αποσπάσεις κατά την άποψή του ... ;; ελπίζω να πέσει τόσο μέσα όσο οι δημοσιεύσεις του περί ανακοίνωσης των μετατάξεων ..
Στην Ανατολική Αττική κάποιους φιλόλογους που πήγαν με απόσπαση και δεν βρήκαν τελικά ώρες τους μετέφεραν στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας Αττικής. Αν δεν βρουν και εκεί θέση, είναι πιθανό να τους στείλουν σε όμορες περιοχές (π.χ.
@Daidale, δλδ μπορεί κανείς να φύγει και από την αρμοδιότητα της Περιφέρειας Αττικής ?