0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι να σας πω ρε παιδιά....;; Πραγματικά αν είχε βύσμα θα μου το λεγε, εμένα μου τα λέει όλα, έχουμε τέτοια σχέση...και έπεσε απ'τα σύννεφα κι αυτή...ούτε που ήξερε πως γίνονται τέτοιες αποσπάσεις μέχρι τώρα... Λέτε να αποσπούν και κάποιους με καθαρό τρόπο έτσι για ξεκάρφωμα...;;
Στο σχολείο που είσαι, μάθημα κάνεις; Ωράριο έχεις;
Αν καλύπτουμε ωράριο??? Χαχα! Περισσεύω εξ ολοκλήρου σε όλον τον νομό(εγώ και άλλοι 14 στην ειδικότητά μου) και στον τόπο διαμονής μου έχει 180 κενά...Και έχει πολλούς σαν εμένα με μηδενικό ωράριο...
Παιδιά....επειδή πολλά λέγονται συνέχεια για βύσματα...έχει 10 λεπτά που με πήρε η παιδική μου φίλη τηλέφ. (ΠΕ70) που πήρε μόλις σήμερα απόσπαση για Γ.Α.Κ στην επαρχία (με οργανική στον Πειραιά...΄φετος την κατέβασαν εδώ) και μου είπε πως όταν της είπαν (μια συνάδελφος στο σχολείο) να κάνει αίτηση γι αυτές τις αποσπάσεις γελούσε γιατί νόμιζε κι αυτή πως ήταν όλα αυτά βυσματικά...και φυσικά δεν είχε βύσμα και δεν περίμενε και τίποτα...όταν το έμαθε σήμερα πως αποσπάται δεν το πίστευε με τίποτα...Αυτά για την ιστορία με τα βύσματα....το ξέρω πως η μεγάλη πλειοψηφία των αποσπάσεων σε φορείς είναι βυσματικές,αλλά τελικά όχι όλες...
Εχω 14 ωρες, οι περισσοτερες β αναθεση (μονο 4 α αναθεση). Στο τελος θα ξεχασω και το αντικειμενο μου. Μη φανταστεις, τα αποφαγια των αλλων κι αυτα με ζητιανια...Καθε διωρο και ξεχωριστο διαβασμα, ουτε ενα μαθημα σε 2 τμηματα εστω να πεις οτι δεν θα θελω επιπλεον προετοιμασια για αυτο. Αργοτερα, σκεφτομαι και περιβαλλοντικο αλλα σκεφτομαι πως με το ωραριο 8-2 εγω θα πρεπει να μενω μετα τις 2 καθως αυτα γινονται εκτος ωραριου και θα πρεπει να φαινεται στο ...ηλεκτρονικο παρουσιολογιο που ετοιμαζει ο Αρβι γιατι αν σε τσεκαρουν και λειπεις εκεινη την ωρα; Ότι θα κατσει το 17-18χρονο μεχρι τις 3 για να παρω εγω προγραμμα, με την καμια...μονη μου θα το κανω μου φαινεται... Θελω αποσπαση τωρα!!! Εσεις βρε παιδια καλυπτετε ωραριο; Στο δικο μου σχολειο το 60% εχει 10-12 ωρες. Υπαρχουν βεβαια και με 2 ωρες, και με 5...
Moυ μιριζι οτι αποσπουν οπος οπος τα χοντροβιζματακαι σε λιγες μερες θα δωσουν ονοματα σε κινιτικοτιτα-διαθεσιμοτιτα εκπεδευτικους αυτους που πλεοναζουνμετα την διπιστοτικι πραξι του ιπουργου αυτι που εχει ανακινοθι.
ΛΩΡΑ, συγγνωμη αλλα κι εγω πιστευω οτι σε παραμυθιαζει...