0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και τι τους ενοχλει να δωσουν αποσπασεις στους μονιμους απο ελλειμματικες περιοχες ή περιοχες με μηδενικο πλεονασμα και μετα στη θεση τους να παρουν αναπληρωτες; Αφου τους αναπληρωτες θα τους παρουν ετσι κι αλλιως...Θα τους ψοφισουμε , αυτο ειναι το μονο σιγουρο
αυτό το ερώτημα βασανίζει και θα βασανίζει την πλειοψηφία. Εμένα μου μοιάζει τιμωρητικό να μένουν οι μόνιμοι εκπ/κοί με 10 και άνω χρόνια προυπηρεσίας σε παραμεθόριες περιοχές και ο αναπληρωτής να προσληφθεί μέσα στα μεγάλα αστικά κέντρα...
αντε και βγηκαν οι αποσπασεις αντε και καποιοιπηραν θα τους απελευθερωσει το σχολειο τουςΑΜΕΣΩΣ? Η θα περιμενουν τον απο πουθενα ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ.
τι ωρα θα βγουν?κατα τις 24.00?
Συνάδελφοι κατάφερα και μίλησα πριν κανενα 2ωρο με τον Καλομοίρη.Έχουν τα ονόματα 180 συναδέλφων από χτες που παίρνουν απόσπαση και θα τα βγάλουν μάλλον αύριο αλλά την Τρίτη θα βγουν άλλα 220 περίπου των οποίων τα ονόματα δεν υπάρχουν από τη συημερινή συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ αλλά θα έρθουν κατευθείαν από τον υπουργό.Σύνολο 407 αποσπάσεις μου είπε.Δυσκολεύτηκα πολύ να τον βρω στο τηλέφωνο.Αυτά!Καλή μας χρονιά!