0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι συναδελφοι που αποσπαστηκαν σε περιφερειακες διευθυνσεις και σε ΔΔΕ μπορουν να χρησιμοποιηθουν για την καλυψη των κενων που θα προκυψουν ωστε να αποδεσμευτουν οσοι παρουν αποσπαση σε πυσδε/πυσπε?Το λεω αυτο γιατι σε καποιες περιφερειες που πλεοναζαν ατομα και δεν ειχαν τοποθετηθει σε σχολικη μοναδα πηραν αποσπαση στην ιδια την περιφερεια ή στη διευθυνση σε διοικητικες θεσεις με τα αντιστοιχα μορια.Μαλλον δεν γινεται.Τα κενα θα καλυφθουν ειτε απο αναπληρωτες ειτε απ'οσους εχουν ξεμεινει στη διαθεση.
Με κάθε επιφύλαξη μεταφέρω τι έμαθα από αιρετό ΠΥΣΔΕ: 1) Οι αποσπάσεις έχουν ήδη αποφασιστεί, αλλά δεν ανακοινώνονται ακόμα 2) Δικαιώνονται ΟΛΕΣ οι ενστάσεις επί των μετατάξεων. Επομένως, ο β' γύρος θα γίνει επι των ενστάσεων και όχι με καινούργιες αιτήσεις. Αυτά και πάλι με κάθε επιφύλαξη!
Εμένα αυτό το όλοι οι καλοί χωράνε κάτι μου θυμίζει πάντως...κάτι μου θυμίζει...
Τα ταξί όταν έχουν απεργία τα λεωφορεία.
Μήπως σου είπε πότε αναμένεται να γίνει αυτό; Μήπως τα 220 ονόματα που θα ανακοινώσει ο Υπουργός την Τρίτη μετά τις αποσπάσεις είναι οι μετατάξεις μετά τις νέες ενστάσεις;