0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αποσπάσεις εκπαιδευτικών σε ΔΔΕ και ΠΔΕhttp://www.alfavita.gr/arthron/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%80%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CE%B5-%CE%B4%CE%B4%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%B4%CE%B5
Πολύ φοβάμαι ότι μάλλον κράτάνε τα κοντινά για κάποιον δικό τους και τα μακρινά για τον αποσπασμένο...
Εγώ πάντως στην ένσταση που υπέβαλα χθες προς το ΚΥΣΔΕ (για την επόμενη συνεδρίασή του περί νέων αποσπάσεων - όποτε κι εάν αυτή γίνει) μεταξύ άλλων έγραψα και για το γεγονός ότι παρόλο που όλοι στο ΠΥΣΔΕ μου γνωρίζουν πως υπάρχουν πλεονάζοντες, ο Διευθυντής δεν δηλώνει κανέναν στο Υπουργείο. Και αυτό που με εξοργίζει είναι πως η τοπική ΕΛΜΕ συντάσσεται μαζί του, για τους γνωστούς λόγους που αναφέρθηκαν και παραπάνω. Δεν ξέρω αν έκανα καλά, αλλά η συνείδησή μου αυτό μου έλεγε. Κατηγορήθηκα από μία 'βολεμένη' συνάδελφο πως εκθέτω και ξεμπροστιάζω τον Προϊστάμενο. Όμως κι αυτός δεν κρατάει σε ομηρία εμένα και τόσους άλλους συναδέλφους, οι οποίοι παρόλο που έχουμε σοβαρότατους οικογενειακούς λόγους ή αποδεδειγμένα προβλήματα υγείας δεν μπορούμε να πάρουμε απόσπαση ενώ τη δικαιούμαστε; Θα ήθελα να μάθω τη γνώμη σας, συνάδελφοι. Έχω πάνω από 50 μόρια απόσπασης και ήρθαν στο ΠΥΣΔΕ της επιλογής μου άλλοι με 20. Κρίμα κι άδικο δεν είναι; Στο φινάλε, εγώ εκθέτω τον προϊστάμενο ή εκείνος παρανομεί στις επιταγές του Υπουργείου;