0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
βγάλτε και το όνομα αν το ξέρει κανεις
Η μετάθεση και γενικά η μετακίνηση δημοσίου υπαλλήλου κατ' απαίτηση της υπηρεσίας του, αποτελεί λόγο λύσης του συμβολαίου. Έχουν υπάρξει πολλές δικαστικές αποφάσεις που δικαίωσαν δ.υ. για το συγκεκριμένο θέμα, οπότε δεν μπορεί ο ιδιοκτήτης να απαιτήσει να τον αποζημιώσεις για το υπόλοιπου του συμβολαίου.
Ισχύει το ίδιο και για τια αποσπάσεις με αίτηση του υπαλλήλου ή όχι;
Χθες συνεδρίασε το ΚΥΣΔΕ.Έχουν μεσολαβήσει περισσότερες από 24 ώρες και επικρατεί απόλυτη σιωπή.Γιατί δηλ. να πρέπει να ψάχνουμε στα κινητά τον αιρετό??Μια παράγραφο επίσημης ενημέρωσης είναι τόσο δύσκολο να υπάρξει?Ας πουν τέλος τα ΚΥΣΔΕ,οι αποσπάσεις και η αναμονή,να ησυχάσουμε επιτέλους....ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ....
Σε καμμία περίπτωση δε μπορεί να σε δεσμεύσει ιδιοκτήτης σπιτιου επειδή έχεις υπογράψει συμβόλαιο.Πληρώνεις τα χρεωστούμενα και φεύγεις.Εδώ ο νόμος δεν προστατεύει τον ιδιοκτητη ούτε αν δεν πληρώσεις. Έχω χρειαστεί προσωπικά να φύγω μέσα σε ένα μήνα και μου έλεγαν να πληρώσω όλο το χρόνο.Φυσικά δεν το έκανα.Πλήρωσα το νοίκι μου κι έφυγα.Απλά μπορεί να αρνούνται να σου δώσουν πίσω την εγγύηση, πράγμα παράνομο αφού η εγγύηση είναι για πιθανές ζημιές.Πάντως σας λέω με σιγουριά ο νόμος δυστυχώς δεν προστατεύει τον ιδιοκτήτη ούτε αν του χρωστάνε 10 νοίκια!Με εσάς θα ασχολήθούν που θέλετε να μετακομίσετε λόγω δουλειάς?
Δίκαιο έχεις.Την προηγούμενη εβδομάδα το ΚΥΣΔΕ συνεδρίασε Τετάρτη και ανακοινώθηκαν την επόμενη Πέμπτη....Άρα μετά τη χθεσινή νέα συνεδρίαση,αναμένουμε αποσπάσεις τη Μ.Πέμπτη.....