0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν γίνονταν όλα από την αρχή σωστά δεν θα είχαμε τέτοιο μπάχαλο στην εκπαίδευση!! Ακόμα όμως δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα γίνουν αυτές οι αποσπάσεις. Εξάλλου αν γίνουν από ελλειμ. περιοχές πότε θα απελευθερωθούν οι συνάδελφοι; Έχει άλλη φάση αναπληρωτών;;; Ξέρει κανείς;
εμένα μου φαίνεται ότι κοροϊδεύει το υπουργείο τους αιρετούς κ ότι αν ο διευθυντής της περιοχής σου δεν θέλει να δώσει καθηγητές του-γιατί δικούς του τους θεωρεί- δεν θα πάρει κανείς απόσπαση από τη συγκεκριμένη περιοχή.
Όοοχι η ταλαίπωρη η καθαρίστρια δεν μπορεί, την έφαγε στη καταμέτρηση ο Μητσό (την έστειλε άγημα υποδοχής στον Τόμσεν). Τις πληροφορίες για ανακοινώσεις και γενικά όλα αυτά τα ευχάριστα μεταθέσεις,αποσπάσεις, μετατάξεις, υπηρεσιακές μεταβολές κ.λπ τα είχαν αναθέσει στις ναυτόπαις του οίκου του ναύτου στο τρίτο....μετά τας τελευταίας ανακατατάξεις στη φρεγάτα (βραχιολάκια )θα υπήρχε έλλειψη πληροφοριών....Τώρα άρχισαν να ρέουν οι πληροφορίες.....υπάρχει μια σύγχυση βέβαια ως προς το τελικό αποτέλεσμα....Εμένα ο καημός μου ένας είναι: Ο καφές είναι καλός άραγε εκεί στο τρίτο....
Συμπέρασμα:οι της δευτεροβάθμιας πρέπει να πάρουν smartphone μπας και δούμε κι εμείς χαϊρι ή τουλάχιστον ένα tablet να μας ενημερώνουν ανα πάσα ώρα και στίγμη για τα γεγονότα.Μας ξεπέρασαν οι πρωτοβάθμιοι οι high tech!!
Τί εννοεί ο Μπράτης ότι στη συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ θα εξεταστουν ενστάσεις -επανεξετάσεις μεταθέσεων?