0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
πήρα να ρωτήσω πως διακόπτουμε την άδεια άνευ και αν κοπεί τι γίνεται με την μισθοδοσία (αισιόδοξη με βρίσκω), μου ειπε ο υπεύθυνος οτι μετα απο αίτηση για διακοπή της αδειας, ξανατρεχει η μισθοδοσία απο την μέρα που την υπογράφει αυτός που εγκρίνει την διακοπή της (όποιος υπέγραψε και την ιδια την άδεια δλδ).Ας πάρουμε με το καλό απόσπαση επιτέλους, και θέλω να πιστεύω πως δεν θα έχουμε κόλλημα με την διακοπή της.
Γνωρίζει κανείς πόσες ημέρες μετά την ανακοίνωση των αποσπάσεων, έχουμε περιθώριο για άιτηση επανεξέτασης; Αναφέρεται κάπου κάτι σχετικό;
Ο Παληγιάννης πριν κανα 20μερο που βγήκαν οι τελευταίες αποσπάσεις ΠΕ60-70 δεν ανέφερε ότι ουσιαστικά τελείωσαν για φέτος οι απόσπάσεις για αυτές τις ειδικότητες?Εγώ δε ξαναέκανα αίτηση επανεξέτασης μετά από αυτές.Λέτε να γίνουν κι άλλες και να την πατήσω?
Για πε70 ποσες φάσεις εγιναν ξέρει κανείς?Εχω χάσει το μετρημα
Συνάδελφοι καλημέρα...είμαι από τους τυχερούς της ΠΕ που πήραν απόσπαση και ελπίζω ότι θα αποδεσμευτώ σύντομα...Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους όσους περιμένουν.Είδα αυτό και αναρωτιόμουν αν έγιναν κι άλλες αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ πριν από αυτές που πρόκειται να ανακοινωθούν!http://dipe-v-thess.thess.sch.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2297