0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι καλησπέρα!!!Ήθελα να ρωτήσω και εγώ αν έχει αποδεσμευτεί κανείς από το ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ του. Εμένα δεν με αποδεσμεύουν!Συνάδελφος άλλης ειδικότητας που ανήκει στο ίδιο ΠΥΣΠΕ και πήρε επίσης απόσπαση αποδεσμεύτηκε γιατί ήταν σε άδεια άνευ την οποία και διέκοψε αμέσως μόλις έμαθε ότι αποσπάστηκε. Παρεπιπτόντως, ούτε για εκείνη υπήρχε αντικαταστάτης. Τι θα κάνουμε; Αποσπάσεις γιαλαντζί μου φαίνεται. Τζάπα χαρήκαμε...
πάντως εγω ήξερα οτι αν παρεις ανευ αποδοχων σε βγαζουν εκτος πινακα και δεν παιρνεις ουτε αποσπαση ουτε τιποτα.Το οτι πηραν αποσπαση ατομα που ειχαν κανει αιτηση για ανευ μου δινει ελπιδες για του χρονου..
Ρε παιδιά, από αυτούς που πήραν απόσπαση Αθμια ή
Κατ' αρχήν πρέπει να πιέσουμε το Υπουργείο μέσω αιρετών ή όποιου άλλου ξέρουμε να διευκρινίσει αν το σχολείο που πρέπει να καλυφθεί το κενο που αφήνουμε είναι αυτό στο οποίο ανήκουμε οργανικά. Αν είναι έτσι τότε θα αποδεσμευτούμε τουλάχιστον οι μισοί άμεσα.
Εμένα που είναι εντελώς παράλογο που δεν με αποδεσμεύει, ρώτησα στο Τμήμα Αποσπάσεων στο Υπουργείο τι μπορώ να κάνω και μου πρότειναν να θέσω εγγράφως το ερώτημα γιατί δεν με αποδεσμεύουν (στη Δ/νση με κοινοποίηση στο τμήμα του Υπουργείου). Προφανώς αν το κάνω αυτό θα με αποδεσμεύσει αλλά θα έχω μπει και στην black list και δεν το θέλω γιατι και του χρόνου εδώ θα είμαι και μπορεί να μου την φυλάει...