0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αιρετοι τηλεφωνικα δεν απαντουν ακομη αλλα ο μπρατης εγραψε οτι ετοιμαζονται για προσληψεις αναπληρωτων ολων των ειδικοτητων οπου υπαρχουν κενα οποτε προφανως περιμενουμε..αν μιλησει παντως καποιος με οποιονδηποτε γνωριζει περισσοτερα ας ενημερωσει
Σήμερα έγινε τελικά ΚΥΣΔΕ για αποσπάσεις στις άλλες ειδικότητες (πέραν των ξενόγλωσσων)? Υπάρχει κάποια πληροφορία?
εαν δεν καλυφθουν τα ήδη υπάρχοντα κενα ΔΕΝ μας αποδεσμεύουν...και τα κενα στην περιοχη μου είναι όσοι οι αναπληρωτές.....μολις τωρα τηλεφωνησα και μου ειπαν οτι εαν δε γίνει
καλά δεν πάμε καλά....πήρε αναπληρωτές ΠΕ11 στα Δωδεκάνησα....από που προέκυψαν αυτά τα κενά όταν συνάδελφος εκεί διορισμένη στη β/θμια τους διέθεσαν στη α/θμια και αυτή...μετά τις τοποθετήσεις εξακολουθούσε να παραμένει στη διάθεση!!!!!!Και φυσικά το να μείνει στη διάθεση της έφερε πρόσθετο άγχος και ανασφάλεια για το αυριο! Γιατί ενώ είχε τόσα κενά η κοπέλα έμεινε στη διάθεση, γιατί δεν την τοποθέτησαν σε σχολείο...? για να πάρει αναπληρωτές? ΜΑ ΖΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΦΕΤΟΣ! (Συγνώμη για τα κεφαλαία...αλλά δε μπορώ να καταλάβω το τρόπο λειτουργίας κι σκεπτικού τους!..
Στην δική μου περίπτωση συμβαίνει το εξής: έρχονται στο νομό τέσσερις αναπληρωτες έχουμε πάρει αποσπαση πέντε, τους δίνουν κενά για τοποθέτηση και για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνω δίνουν τέσσερα και όχι πέντε κενά εξαιρώντας το δικό μου σχολείο. Με απέκλεισαν αυθης εξαρχής από την διαδικασία ...