0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στη δική μου περίπτωση υπάρχουν κενά τα οποία δε δίνουν! Εύχομαι σε όλους αυτούς που δεν αντιλαμβανονται το τι δημιουργούν να έρθει μια μέρα που θα το βιώσουν στα παιδιά τους! Είμαι εκδικητική...Όχι...απλά θέλω μια μέρα να συνηδειτοποιήσουν τι έκαναν...δε ζητάμε κάτι παράλογο ...το αυτονόητο...αλλά πλέον το αυτονόητο είναι και περίεργο και παράξενο! Lindape Δεν εισαι εκδικητικη, λογικη εισαι αλλα δυστυχως εξαρτωμαστε απο ανθρωπους που ειναι κατωτεροι των περιστασεων.Η εξουσια ειναι πολυ επικινδυνη σε χερια τετοιων ανθρωπων,μικρων πολυ μικρων, που νομιζουν οτι μπορουν να παιζουν ετσι με τις ζωες μας.Ευχομαι και εγω, και το χω ξαναγραψει, να ζησουν εστω και για λιγο αυτα που μας υποχρεωνουν να ζουμε φετος εμεις.
Και αλλού κάποιοι αποσπάστηκαν και μετά ξαναεπέστρεψαν εκεί που ήταν αρχικά, αφού δεν βρήκαν θέση στις περιοχές υποδοχής!
"ΘΕΜΑ: «Αποφάσεις απόσπασης εκπαιδευτικών από ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ»Σε συνέχεια των Αποφάσεων απόσπασης εκπαιδευτικών από ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ σας εφιστούμε την προσοχή και σας καθιστούμε υπεύθυνους για την πιστή εφαρμογή των διατάξεων του Ν. 3848/2010. Καμία απόφαση αποσπάσεων δεν εκτελείται πριν καλυφθούν οι λειτουργικές ανάγκες της σχολικής μονάδας, στην οποία υπηρετούν οι εκπαιδευτικοί.Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣΠ. & Δ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ"Μάλλον είναι θέμα περιφερειακού. Το αστείο είναι ότι σε αντίστοιχες περιπτώσεις αποσπάσεων σε γραφεία ΔΔΕ, όπου πάλι υπήρχε η ρήτρα της αναπλήρωσης στην υπουργική απόφαση, οι συνάδελφοι αποσπάστηκαν χωρίς αναπλήρωση. Κοινώς αν δε βάλεις μέσο, θα σε αναγκάσουμε να βάλεις εμείς, για να μας είσαι υποχρεωμένος. Ξεφτιλίκια!
Μα τί θέμα περιφεριακού διευθυντή; εγώ εκανα φασαρία και εμαθα ότι πιέζει το Υπουργείο...ξερω συναδελφους απο Κυκλάδες, Αττική, Μακεδονία, Πελοπόνησο και Θράκη που δεν αποδεσμεύονται εαν δεν καλυφθούν όλα τα λειτουργικά κενα ΕΑΕΠ...ξέρει κανεις να μου πει απο ποιο ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ αποδεσμεύτηκαν συνάδελφοι χωρις να έχουν καλυφθεί όλα τα λειτουργικά κενα των ΕΑΕΠ;