0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν αποδεσμεύομαι, επειδή ο Δ/ντης Εκπαιδευσης δε με δήλωσε κενό. Η δικαιολογία του ήταν, ότι δεν εμπιπτω στις αρμοδιότητές του, καθότι η δευτεροβάθμια μ'εχει διαθέσει εξ'ολοκλήρου στην πρωτοβάθμια.Έχω απογοητευθεί εντελώς, ήμουν σίγουρη, ότι θα πηγαινα πια σπίτι μου, στην οικογένειά μου, 1000 και χλμ. μακριά. Τώρα, 'οσοι είμαστε στην ίδια θέση πρέπει και πάλι να βρούμε τρόπο να διεκδικήσουμε την αποδεσμευσή μας. Σαν πρώτο έχω ήδη στείλει mail στους αιρετούς του ΚΥΣΔΕ και θα διαμαρτηρηθώ έντονα στην τοπική ΕΛΜΕ. Κάντε σαν ξεκίνημα και εσείς το ίδιο, όποιος μάθει κάτι παραπάνω, ας ενημερώσει....θα μας τρελάνουν!!!
Καλημερα σε ολους σας! Λοιπον: χθες στις 8 μαθαμε τα ευχαριστα. Στις 10 μας διαβεβαιωσαν οτι απο βδομαδα, αποδεσμευομαστε. Στη 1 μας ειπαν οτι ο ενας εκ των αναπληρωτων αρνηθηκε να παρουσιαστει. Την Δευτερα, δε θελω να σκεφτομαι τι μπορει να συμβει... Ηθελα να ρωτησω το εξης: ξερει καποιος με βαση ποια κριτηρια γινονται οι αποδεσμευσεις? Με τα μορια αποσπασης?Ποιος ειναι ο Νομος; Ρωταω διοτι ειναι τοσο καλα ενημερωμενοι ολοι εδω που μονο οτι δεν θα αποσμευσουν με κριτηριο το υψος και το βαρος, δεν μου εχουν πει!Ευχαριστω, συναδελφοι!
παιδιά δεν ξέρω σε ποιους νομούς είστε εσείς αλλά στη βοιωτία γελάνε κι οι πέτρες με τα χάλια μας....μας διέθεσαν άρον άρον από β/θμια σε α/θμια ( ΠΕ06 ), μετά μας ζήτησαν πίσω αλλά βέβαια παραμείναμε α/θμια..τώρα πήραμε απόσπαση,,,ήρθαν αναπληρωτές για β/θμια αλλά για μας λέει δύσκολο.....και όλοι οι αιρετοί το μακρύ τους και το κοντό τους και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.....εγώ πάντως λέω να κινηθώ νομικά....
Κι εγώ χάρηκα που είδα στο νομό μου αναπληρωτή αλλά δήλωσε άρνηση εντός 1 ώρας. Από τον ίδιο νομό επίσης είχε παραιτηθεί και την προηγούμενη χρονιά. Κανονικά δεν έπρεπε να είχε αποκλειστεί; Χαρά μίας ώρας!! Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση ξέρει κανείς;