0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επιτέλους, μετά από 4 μήνες ταλαιπωρία, έξοδα, ατέλειωτα χλμ και πολλή μα πολλή στεναχώρια, αποδεσμεύτηκα και γυρίζω στα παιδάκια μου! Συνάδελφοι που δεν έχετε αποδεσμευτεί ακόμα σας συστήνω να το παλέψετε όσο γίνεται περισσότερο και να μιλάτε αν γίνεται με τον ίδιο τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας/Πρωτοβάθμιάς σας γιατί κάποιες φορές δε γνωρίζουν κι αυτοί την προσωπική περίπτωση του καθένα μας. Επίσης, καμιά φορά χρειάζεται να κάνουμε κι εμείς οι ίδιοι προτάσεις για την αντικατάστασή μας αν βέβαια γνωρίζουμε κάποιον που μπορεί να έχει ώρες σε αντικείμενο β' ανάθεσης΄,σε άλλη βαθμίδα ή σε γραφείο. Πάντως, δυστυχώς η καλή θέληση της Διεύθυνσης είναι βασικός παράγοντας για την αποδέσμευσή μας. Ειλικρινά καλή δύναμη και κουράγιο σε όσους ταλαιπωρούνται ακόμα! Έυχομαι ο Νέος Χρόνος να μας βρει όλους στα σπίτια μας!
Καλά, αν γίνει και αυτό δεν ξαναζητάω δώρο από τον Santa για τα επόμενα 10 χρόνια! Αν και δε σου κρύβω ότι έχω αρχίσει να ανησυχώ με την αδικαιολόγητη καθυστέρηση... Τελοσπάντων, Καλές Γιορτές να έχουμε με Υγεία και Γαλήνη στην ψυχή(πολύ σημαντικό πράγμα...)!
Αυτό δεν πρόκειται να γίνει ούτε σε 20 χρόνια! Πρώτα πρέπει να φύγουν όλα τα κομματόσκυλα που έχουν καταλάβει όλες τις θέσεις ευθύνης. Το κακό είναι ότι ακόμα κι αυτοί έχουν πριμοδοτηθεί τόσα χρόνια με πάσης φύσεως μόρια, οπότε μπορούν να προφασίζονται αξιοκρατικές διαδικασίες. Το πώς διορίστηκαν και πώς απόκτησαν αξιώματα φυσικά δεν το λένε.
Καλές γιορτές συνάδελφοι!Πριν μια εβδομάδα καλωσόρισα τον αναπληρωτη-αντικαταστατη μου και σήμερα μόλις γύρισα από τη δουλειά στο σπίτι με τα παιδάκια μου...Εύχομαι το ίδιο σε όσους έχουν απομείνει να περιμένουν.Καλό κουράγιο συνάδελφοι, Καλά Χριστούγεννα και επιτέλους μια Καλή Χρονιά για όλους όσους ταλαιπωρούνται-κουράζονται-απογοητεύονται-απελπίζονται-φοβούνται-θυμόνουν-αγανακτούνε-κλαίνε-πεινάνε-κρυώνουν!