0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πραγματικά γι' αυτό απορώ και εγώ! Πως οι γονείς όταν τα παιδιά τους χάνουν μαθήματα, δεν επαναστατούν;
Αν έχουν απαξιώσει το δημόσιο σχολείο και έχουν στραφεί στα φρον/ρια, απλά δεν τους ενδιαφέρει!
Λοιπόν συνάδελφοι , το φετινό δεν έχει όρια, μας τσάκισαν τα νεύρα ,δεν πάει άλλο. όσοι δεν έχετε αποδεσμευτεί ακόμα από τις αποσπάσεις σας πρέπει να μαζευτούμε να αρχίσουμε κάποια διαδικασία, κάποιες μηνύσεις ας πούμε ???εχω αρχίσει και στέλνω σε κάποιες εφημερίδες και σε κανάλια ένα έγγραφο που έφτιαξα, εξιστορώντας από τα μισά Ιουλίου και έπειτα την κατάσταση συμπεριλαμβανομένου και του φιάσκο των μετατάξεων.... επικοινωνήσετε μαζί μου στο προφίλ μου να συσπειρωθούμε, όσο δεν αντιδράμε τόσο μας ........το χειρότερο από όλα αυτά είναι ότι σου λένε, ξέρουμε έχουμε κάνει λάθος και έχουμε φτιάξει ένα σκατό, αλλά λυπούμαστε πρέπει να το φας.....στείλτε μήνυμα, σας ξαναλέω μόνο όλοι μαζί θα κάνουμε κάτι, εκτός εάν έχω μείνει ο μόνος που έχω απόσπαση και δεν με αφήνουν να φύγω
Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω όλα τα ονόματα αυτών που αποσπάσθηκαν από 01/09/2013 εώς σήμερα; (από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ, Διευθύνσεις, Υπουργείο, κτλ);