0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ο συνάδελφος ΡΑ εννοεί (κατά τη γνώμη μου) ότι αν δεν αλλάξουμε νοοτροπία (ως λαός πλειοψηφικά) όποιος και να έρθει τα ίδια και χειρότερα θα μας κάνει, η λύση δεν είναι μόνο η αλλαγή προσώπων αλλά κυρίως η αλλαγή νοοτροπίας.Ας ξεκινήσουμε να κρίνουμε από τον τρόπο που εμείς οι ίδιοι αντιδρούμε στις προκλήσεις των καιρών (βλέπε η μια ειδικότητα της β/θμιας βάλλει εναντίον της άλλης σε όλους τους δυνατούς συνδυασμούς των 117 ανά 2, προκειμένου να εξασφαλίσει την επικράτησή της σε βάρος - αν χρειαστεί - των υπολοίπων)
ΡΑ, συνεχίζεις να φορτώνεις τα μηνύματά σου με τα ίδια και τα ίδια...Θα σου πω λοιπόν αυτό που πιστεύω. Ο κόσμος θέλει πολύ λίγα πράγματα από μία κυβέρνηση. Δουλειά, υγεία, παιδεία και δικαιοσύνη. Ανεξάρτητα αν οι ίδιοι και οι ίδιοι τον εξαπατούν όλα αυτά τα πενήντα χρόνια. Μιλάω για την πλειοψηφία και όχι για τις κάστες που εκμεταλεύτηκαν την κατάσταση όλα τα προηγούμενα χρόνια και πίναν και γλεντούσαν σε βάρος του πλούτου της χώρας΄και των πολλών. Εσύ κόλλησες και τα χρεώνεις στην πλειοψηφία. Τα είδες αυτό τον καιρό άλλωστε...μόλις σιγήσαν τα ιδιωτικά κανάλια η πλειοψηφία του κόσμου που άγεται και φέρεται καταδίκασε το κλείσιμο της ΕΡΤ. Επίσης ένα κόμμα δεν μπορεί να κυβερνήσει πλέον μόνο του. Και αν γίνει δικαιότερο το εκλογικό σύστημα ακόμα καλύτερα.
Κοιτάξτε πότε έστειλε το μήνυμα ο ΡΑ στο πάνω μέρος της σελίδας και στο κάτω πότε το ξανάστειλε διπλασιασμένο και βάλε στο κάτω μέρος. Αυτό τόνισα...
@PAΘα σου απαντήσω εγώ από την πλευρά μου. Το τι θέλουν οι εκπαιδευτικοί δεν σημαίνει και ότι το θέλει η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού.Εμείς εκπροσωπούμε ένα κλάδο, έχουμε ένα αλφα μορφωτικό επίπεδο, ανήκουμε σε μια άλφα κοινωνικοοικονομική θέση κ.α.Αρα το δείγμα που επιλέγεις για να αναγάγεις τα αποτελέσματα στο σύνολο του πληθυσμού δεν είναι αντιπροσωπευτικό και θα οδηγηθείς σε λάθος συμπεράσματα...Μπορεί ο λαός να συμφωνεί με εμάς μπορεί και όχι άρα μηδέν εις το πηλίκον...
Δεν προλαβαίνω να διαβάζω τι ρωτάς με αυτό που κάνεις...πάντως εγώ δεν απευθύνομαι στους διαχειριστές για το κάθε τι που δεν μου αρέσει...
το που θέλουμε να πάμε, το πως θέλουμε να πάμε, το με ποιον θέλουμε να πάμε, και το πως θα διαχειριστούμε την επιθυμία της πλειοψηφίας του λαού για προστασία των ρουσφετιών του ( δημοκρατικά ή δικτατορικά?)Πάλι δεν υπάρχει απάντηση σε αυτό που μου λες γιατί προυποθέτει ότι τα πάντα έχουν μια γραμμική πορεία που μπορεί μόνο να επιτευχθεί με ένα μέσο-διαδρομή, το ποιοι είναι αδιάφορο γιατί στην πορεία άλλος προκύπτει άσε που αυτός επηρεάζεται και από εμάς και για το τελευταίο τα ρουσφέτια του λαού αλλάζουν με τις οικονομικοκοινωνικοπολιτικές επικρατούσες συνθήκες τις κάθε εποχής.αντί λοιπόν κάθε φορά κάποιος να ψυχανεμίζεται τις επικρατούσες συνθήκες στην σκέψη και στην συμπεριφορά του λαού επιλέγει να προηγηθεί των εξελίξεων και να παρουσιάσει ένα σχέδιο αδιαφορώντας αρχικά αν αυτό επικροτείται από την πλειοψηφία ή όχι του λαού περιμένοντας στο τέλος να δικαιωθεί ή όχι για τις επιλογές του....ΥΓ. Εχει σχέση η απάντηση που σου έδωσα με το θέμα του topic? Μάλλον όχι είναι ακαταλαβίστικο, κουράζει και ίσως αποπροσανατολίζει. Λοιπόν΄έχουμε και άλλες ερωτήσεις ή συμφωνείς να ακολουθήσουμε τον ειρμό του forum και να απαντάμε ή να κάνουμε ερωτήσεις σχετικές με το θέμα μας;