*

Αποστολέας Θέμα: Σημερα η ΕΡΤ αύριο οι εκπαιδευτικοί;  (Αναγνώστηκε 40771 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

guestteacher

• Επισκέπτης
Απ: Σημερα η ΕΡΤ αύριο οι εκπαιδευτικοί;
« Απάντηση #140 στις: Ιουνίου 17, 2013, 11:39:13 pm »
@PA

Αφού δεν ξέρουμε τι αλλαγές θέλουμε δεν κάνουμε αλλαγές. Διότι διαλύοντας κάτι που δουλεύει χωρίς να ξέρεις τι αλλαγές θέλεις δεν το ξανακάνεις να δουλέψει.
Αρα δεν πρέπει να απολυθεί κανένας. Και να συνεχίσουμε όπως είμαστε.
Bingo!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 10:05:03 »

Αποσυνδεδεμένος rollo_tomassi

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Ιουνίου 17, 2013, 11:40:33 pm »
.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 11:44:28 pm από glory3 »

Αποσυνδεδεμένος PA

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Ιουνίου 17, 2013, 11:41:22 pm »
@PA

Αφού δεν ξέρουμε τι αλλαγές θέλουμε δεν κάνουμε αλλαγές.
Αρα δεν πρέπει να απολυθεί κανένας.
Bingo!

Ωραίο, αλλά "λίγο ξεπερασμένο".
"Δεν πιάνει".

Αναμένω με αγωνία κάποια συγκεκριμένη τοποθέτηση.
Δεν θέλω να φανταστώ ότι επήλθε ΚΑΙ εδώ  "Grande koloumbra"!
Όποιος δεν έχει μυαλό, έχει πόδια ( ή αλλιώς: Ας απαντούσαμε ως κλάδος ΕΓΚΑΙΡΩΣ στις παρακμιακές ατάκες και τα εναντίον μας συνθηματάκια).

Αποσυνδεδεμένος PA

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Ιουνίου 17, 2013, 11:43:46 pm »
Η απάντηση που αποζητά ο ΡΑ ξεκινάει από μια ισχυρή παραδοχή η οποία αλυσιδωτά φέρνει όλα τα υπόλοιπα.
Επιθυμούμε τον έλεγχο της νομισματικής κυκλοφορίας?
Αυτό είναι το άμεσο που μπορεί να γίνει.

Θα ήθελα να αλλάξει και η σχέση ψηφοφόρου-πολιτικού από πελατειακή σε άκρως ελεγκτική, αλλά αυτό απαιτεί μάλλον πολλές καταστροφές ακόμα. Δεν έφτασαν όσα έχουμε βιώσει 2300 χρόνια

Σωστά, η παραδοχή αυτή είναι βασικός παράγοντας.
Έχουμε ξεκαθαρίσει ως μέρος του πλήθους ότι όποιον δρόμο και αν ακολουθήσουμε θα χρειαστεί να "καρα-φτωχύνουμε"?
Ότι θα πρέπει να ξεκινήσουμε από το 0?

Και πως θα ξεκινήσουμε από το 0 ( ή περίπου έστω)?
Προστατεύοντας τα ρουσφέτια του πλήθους?
Σε ποια βάση θέλουμε να οργανωθούμε?
Είναι θεμελιώδες αυτό.
Αν πιστεύουμε ότι "εμείς καλά τα κάναμε", θα επιδιώξουμε να οδηγηθούμε περίπου ατα ίδια.
Αν πάλι πιστεύουμε ότι "δεν τα κάναμε καλά", θα πρέπει να εντοπίσουμε τα λάθη, το που θα πάμε, το πως θα επιχειρήσουμε να πάμε, και μετά θα αρχίσει ο αγώνας ( ο δύσκολος).
Ή πάμε " να την γλιτώσουμε"? ( φευ: δεν γίνεται).
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 17, 2013, 11:46:49 pm από PA »
Όποιος δεν έχει μυαλό, έχει πόδια ( ή αλλιώς: Ας απαντούσαμε ως κλάδος ΕΓΚΑΙΡΩΣ στις παρακμιακές ατάκες και τα εναντίον μας συνθηματάκια).

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 10:05:03 »

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #144 στις: Ιουνίου 17, 2013, 11:45:21 pm »
@PA

Για ποιον ακριβώς δεν πιάνει;
Και γιατί δεν πιάνει;
Και γιατί πάντα πρέπει να πιάνει αυτό που μας λένε οι άλλοι ότι πιάνει;

ΥΓ. Σε έναν κόσμο που δεν ξέρει τι αλλαγες θέλει να κάνει. Πρέπει να γίνουν αλλαγές ή δεν πρέπει να γίνουν αλλαγές μέχρι να αποφασιστούν τι αλλαγές θέλει να κάνει ο κόσμος;;;
Περιμένω την τοποθέτηση σου στο παρακάτω ερώτημα που το θετω στον κοινωνικό μου περίγυρο και έρχεται grande koloumbra γιατί κανένας δεν απαντάει...

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Ιουνίου 17, 2013, 11:46:07 pm »
ΡΑ, πες μου εσύ πότε θα δώσεις άδεια στον λαό...πότε εσύ θα κρίνεις ότι είναι έτοιμος για να σταματήσει αυτόν το κατήφορο που ζούμε.

ΡΑ, σου απάντησα ήδη σε αυτό που ρωτάς. Ναι, να τους δώξουμε αυτούς που κυβερνάν τα 50 τελευταία χρόνια. Απέτυχαν.
Ο καθένας με την διαφορετικότητα του να επιλέξει αυτό που πιστεύει ότι μπορεί να του δώσει τα τρία τέσσερα πράγματα που ανέφερα προηγουμένως και μέσα από την πολυφωνία μίας νέας βουλής να κάνουμε μια νέα αρχή.

Δουλειά, παιδεία, υγεία, δικαιοσύνη, αξιοκρατία, όχι στον ρατσισμό αυτά σου φτάνουν;

Αποσυνδεδεμένος PA

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Ιουνίου 17, 2013, 11:48:54 pm »
ΡΑ, πες μου εσύ πότε θα δώσεις άδεια στον λαό...πότε εσύ θα κρίνεις ότι είναι έτοιμος για να σταματήσει αυτόν το κατήφορο που ζούμε.

ΡΑ, σου απάντησα ήδη σε αυτό που ρωτάς. Ναι, να τους δώξουμε αυτούς που κυβερνάν τα 50 τελευταία χρόνια. Απέτυχαν.
Ο καθένας με την διαφορετικότητα του να επιλέξει αυτό που πιστεύει ότι μπορεί να του δώσει τα τρία τέσσερα πράγματα που ανέφερα προηγουμένως και μέσα από την πολυφωνία μίας νέας βουλής να κάνουμε μια νέα αρχή.

Δουλειά, παιδεία, υγεία, δικαιοσύνη, αξιοκρατία, όχι στον ρατσισμό αυτά σου φτάνουν;

Μου φτάνουν, αλλά πάλι "ξέχασες" να μου πεις το ΠΩΣ θα τα κάνουμε όλα αυτά.
Δεν πρέπει να μας διαφύγει η "λεπτομέρεια" του "με τι πόρους θα γίνουν όλα αυτά".
Τι δρόμο θα ακολουθήσουμε.
Τι παραγωγή θα έχουμε,. πως θα διαχειριστούμε την "πτώχυνσή μας".

Τελικά "τα κάναμε καλά" οπότε "βουρ" να ξαναχτίσουμε την παράγκα, ή κάναμε λάθος σε κάτι?
Και αν κάναμε κανά λάθος, ποιο ήταν αυτό ώστε να μην το ξανακάνουμε? ( εδώ κολλάει η "μετάνοια" ως φιλοσοφικός όρος).
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 17, 2013, 11:52:56 pm από PA »

Αποσυνδεδεμένος PA

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Ιουνίου 17, 2013, 11:51:26 pm »
@PA

Και γιατί δεν πιάνει;

ΥΓ. Σε έναν κόσμο που δεν ξέρει τι αλλαγες θέλει να κάνει. Πρέπει να γίνουν αλλαγές ή δεν πρέπει να γίνουν αλλαγές μέχρι να αποφασιστούν τι αλλαγές θέλει να κάνει ο κόσμος;;;
Περιμένω την τοποθέτηση σου στο παρακάτω ερώτημα που το θετω στον κοινωνικό μου περίγυρο και έρχεται grande koloumbra γιατί κανένας δεν απαντάει...

Στις Δημοκρατίες, οι συγκροτημένες αλλαγές επέρχονται όταν ο κόσμος αποφασίσει να τις κάνει.

Δηλαδή αν ο κόσμος δεν θέλει αλλαγές σε μία Δημοκρατία ( στην Ελλάδα δεν θέλει όντως- γι' αυτό δεν απαντούν οι περισσότεροι), εσύ έχεις να προτείνεις κάτι συγκεκριμένο σχετικά με το ποιος θα αποφασίσει να τις κάνει ( κόντρα στην λαϊκή επιθυμία), και πως θα τις επιβάλλει στον λαό? ( κόντρα στην θέλησή του).

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Ιουνίου 17, 2013, 11:52:18 pm »
.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 11:44:24 pm από glory3 »

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #149 στις: Ιουνίου 17, 2013, 11:54:25 pm »
@PA

Και γιατί δεν πιάνει;

Στις Δημοκρατίες, οι συγκροτημένες αλλαγές επέρχονται όταν ο κόσμος αποφασίσει να τις κάνει.

Δηλαδή αν ο κόσμος δεν θέλει αλλαγές σε μία Δημοκρατία ( στην Ελλάδα δεν θέλει όντως- γι' αυτό δεν απαντούν οι περισσότεροι), εσύ έχεις να προτείνεις κάτι συγκεκριμένο σχετικά με το ποιος θα αποφασίσει να τις κάνει ( κόντρα στην λαϊκή επιθυμία), και πως θα τις επιβάλλει στον λαό? ( κόντρα στην θέλησή του).

Απάντησε το ΣτΕ. Υπάρχει και το Σύνταγμα κύριοι.
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231253381
Καλό βράδυ (για την ΕΡΤ σίγουρα) για την Κυβέρνηση δεν ξέρω.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #150 στις: Ιουνίου 17, 2013, 11:57:05 pm »

αλλαγή εδώ και τώΡΑ;

μωρέ κάτι μου θυμίζει....κάτι μου θυμίζει....  αλλά ξέρω : δεν πιάνει η αλλαγή, έχει δοκιμαστει και απέτυχε!

εσύ ΡΑ τι ΑΚΡΙ
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 18, 2013, 12:13:53 am από bitch »
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Ιουνίου 17, 2013, 11:57:31 pm »
.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 11:42:35 pm από glory3 »

Αποσυνδεδεμένος PA

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Ιουνίου 17, 2013, 11:58:39 pm »
@PA

Και γιατί δεν πιάνει;

Απάντησε το ΣτΕ. Υπάρχει και το Σύνταγμα κύριοι.
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231253381
Καλό βράδυ (για την ΕΡΤ σίγουρα) για την Κυβέρνηση δεν ξέρω.

Συνάδελφε το ΣΤΕ δεν είπε "κακώς έκλεισε η ΕΡΤ"
Είπε ότι πρέπει να λειτουργήσει το πρόγραμμα χωρίς να ξεκαθαρίζει το πως.
Απλά θα πρέπει να ανοίξει η νέα τηλεόραση.
Τίποτε άλλο.

Η ΕΡΤ θα κλείσει και τα "χοντρά ρουσφέτια" θα πάρουν καλή αποζημίωση και θα τακτοποιηθούν στην νέα τηλεόραση.
Τα άλλα ρουσφέτια θα πάρουν αποζημίωση, αλλά θα μείνουν άνεργοι δυστυχώς.

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Ιουνίου 18, 2013, 12:00:13 am »
ΡΑ, προσωπική άποψη έχω για το πως θα γίνει αυτό. Δεν συμφωνώ με αυτό που υποννοείς ότι ένας είναι ο δρόμος. Αυτό της ΤΡΟΙΚΑ. Δεν είμαστε μόνο οι Έλληνες που υποφέρουμε από την πολιτική της. Δες λίγο γύρω σου. Υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις και μέσα και έξω από την Ελλάδα με πολλές προτάσεις. Δεν θέλω να πάρω το μέρος κάποιου συγκεκριμμένα. Εγώ ζητώ συνεργασία όχι μόνο σε εθνικό επίπεδο αλλά σε ευρωπαϊκό. Ανάσα δεν πέρνουμε με αυτή την πολιτική που δεν οδηγεί πουθενά :P...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182797
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 716
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)