0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα και από μένα και εγώ δεν τα έχω ξανακάνει και έχω απορίες στην ανακοίνωση δεν αναφέρει νομίζω το πώς γίνεται η μοριοδότηση?? Πόσο μετράει το μεταπτυχιακό, η ασπαιτε, η ανεργία??Όποιος γνωρίζει ας μας διαφωτίσει
andreas18.02 δεν υπάρχει ελάχιστος αριθμός ωρών. Όλοι ωρομίσθιοι είναι είτε έχουν 1 ώρα, είτε 21 ώρες.Ωστόσο δε φαντάζομαι ότι θα προσλάμβαναν κάποιον για 2-3 ώρες, αν και ξέρω γιατρό που είχε 4 ώρες την εβδομάδα σε μια ΕΠΑΣ...όλες σε μια μέρα φυσικά. Το πόσες ώρες θα δώσουν σε κάποιον εξαρτάται και από την ειδικότητα και από τις ανάγκες τις ΕΠΑΣ. Πάντως αν υπάρχουν ώρες, δίνουν μέχρι 21 ώρες σε ιδιώτη και μέχρι 7 ώρες σε ιδιωτικό υπάλληλο ή ελεύθερο επαγγελματία.Πληρώνουν 15
Παράθεση από: futiki στις Ιουνίου 21, 2013, 12:01:08 amΚαλησπέρα και από μένα και εγώ δεν τα έχω ξανακάνει και έχω απορίες στην ανακοίνωση δεν αναφέρει νομίζω το πώς γίνεται η μοριοδότηση?? Πόσο μετράει το μεταπτυχιακό, η ασπαιτε, η ανεργία??Όποιος γνωρίζει ας μας διαφωτίσει Όλα αυτά που ζητάς αναφέρονται αναλυτικά μέσα στη συμπληρωματική υπουργική απόφαση:http://www.oaed.gr/images/NEA-ANAKOINWSEIS/KATARTISI/fek.zip
Επαγγελματικη εμπειρια ελευθερου επαγγελματια για το 2013 (απο 1-1-2013 έως σημερα δηλαδη) με ποιο τροπο αποδεικνυεται?Εκκαθαριστικα, Ε1, Ε3 δεν ειναι δυνατον να υπαρξουν προφανως!Τροποποιηθηκε προσφατα ο νομος και παλι τις ιδιες ασαφιες αφησανε!