0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν θα ισχύσει το 23 όπως αναμένω, τότε θα ισχύσει και το 8 για τους εργαζόμενους,διότι το 1/3 του 23 είναι 7,66 ώρες και με στρογγυλοποίηση λογικά θα καταλήγει στο 8.
Το διδακτικό ωράριο που τους ανατίθεται δεν μπορεί να υπερβαίνει το 1/3 του διδακτικού ωραρίου το οποίο αντιστοιχεί σε πρωτοδιόριστο εκπαιδευτικό του αντίστοιχου κλάδου.
Λέει με Ε1 επικυρωμένο, πιστεύω όμως ότι αρκεί και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
Καλησπερα, μηπως γνωριζει καποιος να μου πει τι γινεται στην περιπτωση που δουλευεις συμβασιουχος στα ΕΛΤΑ κι η συμβαση σου ληγει τον Αυγουστο?Δικαιουσαι πληρες ωραριο ή εντασσεσαι στην κατηγορια των εργαζομενων με το 1/3 του ωραριου?
Παράθεση από: daskalos11 στις Ιουνίου 24, 2013, 12:48:54 pmΚαλησπερα, μηπως γνωριζει καποιος να μου πει τι γινεται στην περιπτωση που δουλευεις συμβασιουχος στα ΕΛΤΑ κι η συμβαση σου ληγει τον Αυγουστο?Δικαιουσαι πληρες ωραριο ή εντασσεσαι στην κατηγορια των εργαζομενων με το 1/3 του ωραριου?Και εγώ το έχω απορία. Μάλλον θα πρέπει να το ρωτήσουμε στο τηλέφωνο αύριο. Αν και το πιο πιθανό είναι να απαντήσουν ότι όταν βγει διευκρινηστική εγκύκλιος θα μας πουν.