0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σχετικά με τη διευκρινιστική εγκύκλιο δεν έχουν κανένα νέο. Ο καθένας από τους 3 υπαλληλους που μίλησα δίνει προς το παρόν τη δική του ερμηνεία στο "τουλάχιστον 30% των προσλήψεων θα είναι άνεργοι".
Παράθεση από: tsdl στις Ιουνίου 26, 2013, 12:20:45 pmΗ διοίκηση ήταν κατηγορηματική στο να μην υπερβαίνουμε τις 21 ώρες ανά βδομάδα αθροιστικά σε ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ και υπουργείο παιδείας (πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια) αφήνοντας παραθυράκι μέχρι 28 ώρες για ΙΕΚ και ΕΠΑΣ.Μην τρελαίνεσαι... μέχρι και το 2008 αν "ήξερες" Δ/ντή ΟΑΕΔ έπαιρνες όσες ώρες ήθελες (έκαναν ότι ήθελαν) ενώ ο νόμος δεν απαγόρευε να δουλέψεις και ωρομίσθιος (τότε 11 ώρες) παράλληλα και στη Δ/βαθμια Παιδείας. "Ξέροντας" και τον Δ/ντή Δ/βαθμιας την έπαιρνες κι αυτή...Δε χρειαζόταν να έχεις ακαδημαικά προσόντα και εμπειρία... μόνο γνωριμίες.Φαντάζομαι εκεί αναφέρονται οι 28 ώρες μέγιστο.
Η διοίκηση ήταν κατηγορηματική στο να μην υπερβαίνουμε τις 21 ώρες ανά βδομάδα αθροιστικά σε ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ και υπουργείο παιδείας (πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια) αφήνοντας παραθυράκι μέχρι 28 ώρες για ΙΕΚ και ΕΠΑΣ.
Εγώ που έχω μοριοδοτηθεί και πέρυσι μαζί με την αίτηση θα καταθέσω μόνο την νέα προϋπηρεσία ?? η προϋπηρεσία μου στην τριτοβάθμια που έχει αποκτηθεί πριν τον Ιούνιο του 2012 ?? Τι γίνεται με αυτή ?? Πέρυσι δεν μετρούσε οπότε δεν την έχω καταθέσει στην περσινή αίτηση. Μήπως πρέπει να καταθέσω εκ´νέου όλα τα δικαιολογητικά μου ?? (παλιές προϋπηρεσίας , πτυχία, ταυτότητα, εκκαθαριστικό κτλ.) Γνωρίζει κάποιος ?? Ευχαριστώ.
Χαιρετώ άπαντες!Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς πόσοι προσλήφθηκαν πέρυσι από τον πίνακα των ΠΕ013 για τα σχολεία της Αττικής. Δηλαδή κατά μέσο όρο πόσους εκπαιδευτικούς αυτής της ειδικότητας χρειάζεται ένα σχολείο του ΟΑΕΔ;
Δε νομίζω ότι η διευκρινιστική εγκύκλιος θα αφήνει την επιλογή στον διευθυντή της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ να πάρει όσους άνεργους θέλει, ώστε να γίνει ακόμα και το 50% ή το 100% των προσλήψεων από τον πίνακα ανέργων.