0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: pdxrisoyla στις Ιουλίου 31, 2013, 12:15:54 pmΚαλημέρα, μήπως θα μπορούσατε να μου παραθέσετε ένα link, για την εγκύκλιο/προκήρυξη που αφορά στην πρόσληψη ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού στις ΕΠΑΣ. Ήθελα να μάθω ποιες ειδικότητες μπορούν να εργαστούν στις ΕΠΑΣ. Η προθεσμία έχει λήξει;Ευχαριστώ!Την προκήρυξη για τις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ μπορείς να τη δεις εδώ:http://www.oaed.gr/images/NEA-ANAKOINWSEIS/KATARTISI/prokhryxhepas.pdfΟι αιτήσεις έληξαν στις 2/7. Τώρα βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα και για μια εβδομάδα γίνονται ενστάσεις.Επειδή είδα ότι είσαι ΠΕ02, από τον κλάδο σου ζητούσαν μόνο απόφοιτους ΦΠΨ.
Καλημέρα, μήπως θα μπορούσατε να μου παραθέσετε ένα link, για την εγκύκλιο/προκήρυξη που αφορά στην πρόσληψη ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού στις ΕΠΑΣ. Ήθελα να μάθω ποιες ειδικότητες μπορούν να εργαστούν στις ΕΠΑΣ. Η προθεσμία έχει λήξει;Ευχαριστώ!
λοιπον ακουστε τι εγινε. οταν ειχε βγει η προκηρηξη για να κανουμε τα χαρτια μας εγω δουλευα σε ιεκ και δεν ειχα καρτα ανεργειας να στειλω, αυτονοητο. Προχθες που βγηκαν οι πινακες ειδα οτι ειμαι πρωτη στους ιδιωτες, τωρα ομως ειμαι ανεργη και οταν τους πηρα τηλ μου ειπαν οτι κανουμε τις αιτησεις με βαση την κατασταση που βρισκομαστε τοτε οχι τι γινεται μετα
kisifer καλωσήρθες στο pde.Αν πάρεις θα είναι μέχρι το 1/3 των ωρών του πλήρους ωραρίου νεοδιόριστου εκπαιδευτικού. Πιστεύω ότι αυτό θα καθοριστεί και από το πόσα μόρια έχει ο πρώτος στον πίνακα ανέργων καθώς και τις συνολικά διαθέσιμες ώρες που θα έχει η ΕΠΑΣ για την ειδικότητά σου. Λεπτομέρειες για τις αναθέσεις θα δοθούν από τη διοίκηση με εγκύκλιο τον Σεπτέμβριο. Μέχρι τότε υπομονή...
gianna9 έντυπο για τις ενστάσεις δεν υπάρχει, αλλά αν θες μπορώ να σου στείλω μια φόρμα για να σε βοηθήσει.