0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dim12 στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 07:19:45 pmΔηλαδή καληνύχτα για τους ωρομίσθιους ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ;Δε νομίζω να σταματήσουν το σύστημα αυτό που τους βολεύει, ειδικά αν πάρουν όπως στα ΙΕΚ "εκπαιδευτές ενηλίκων" σύμφωνα με την παρ.15:δ)Για την επιλογή των εκπαιδευτών συνεκτιµώνται τα ακόλουθα σε σχέση µε την αντίστοιχη Θ.Ε.:η εργασιακή εµπειρία,η διδακτική εµπειρία,η εξειδίκευση στο γνωστικό αντικείµενο που επιθυµούν να διδάξουν,οι συναφείς µε το αντικείµενο µεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών,η απόδοση, η συνέπεια και το επίπεδο συνεργασίας στην περίπτωση προηγούµενης συνεργασίας µε το ΙΕΚ καικοινωνικά κριτήρια.
Δηλαδή καληνύχτα για τους ωρομίσθιους ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ;
Καλημέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω εαν κάποιος προσληφθεί ωρομίσθιος στις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ, χρειάζεται να προσκομίσει πιστοποιητικό υγείας όπως ζητάνε στο δημόσιο;Αν κάποιος προσληφθεί ωρομίσθιος στο υπουργείο παιδείας χρειάζεται;
Εγω που μιλησα χτες με μια επας μου ειπαν οτι μετα τις21 ειναι ο αγιασμος και ακομα περιμενουν τους πινακες
Παράθεση από: newteacher1 στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 12:27:38 pmΚαλημέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω εαν κάποιος προσληφθεί ωρομίσθιος στις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ, χρειάζεται να προσκομίσει πιστοποιητικό υγείας όπως ζητάνε στο δημόσιο;Αν κάποιος προσληφθεί ωρομίσθιος στο υπουργείο παιδείας χρειάζεται;Για ωρομίσθιος, ακόμα και για 1 ώρα να σε προσλάβουν, χρειάζεται πιστοποιητικό υγείας στα σχολεία του υπ.Παιδείας. Μην ανησυχείς όμως, γιατί συνήθως, οι περισσότερες δευτεροβάθμιες σου δίνουν απεριόριστο χρόνο για να το βγάλεις.