0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα και απο εμένα. Πήρα τηλέφωνο στην ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Κρδίτσας και μου απάντησαν οτι το τμήμα των Ηλεκτρολόγων θα γί νει. Ηθελα να σας ρωτήσω, εγώ, που είμαι πρώτος σε μόρια άνεργος απο τους ΠΕ 12, και ΠΕ 17, αλλά και απο τους ιδιώτες σε μόρια, πόσες ώρες θα πρέπει να μου δώσουν. Μπορούν να μου πούνε οτι θα πάρω λιγότερες απο τις προβλεπόμενες ή είναι υποχρεωμένοι να μου δώσουν πλήρες ωράριο 23 ωρών επειδή είμαι πρώτος σε μόρια απο όλες τις κατηγορίες. Ευχαριστώ.
23 ώρες δεν παίρνεις με τίποτα εκτός αν περισσεύουν ακριβώς 23 ώρες. Αν περισσέψουν 25 πχ, μην περιμένεις να πάρεις εσύ 23 και ο επόμενος 2... Αυτό δεν παίζει...Κάτι που δεν έχεις υπολογίσει είναι και το πόσες υπερωρίες θα πάρουν οι ηλεκτρολόγοι μόνιμοι (όσες θέλουν... τις παίρνουν)... Έτσι εν κατακλείδι μπορεί να μείνουν ψίχουλα στο τέλος ή και τίποτα... Αυτό πως σου φαίνεται?
Σε μενα παντως που περυσι εκανα ενσταση ( και δικαιωθηκα ) ο Δ/ντης μου εδωσε το φακελο με ολα τα στοιχεια που αφορουσαν τα στοιχεια . Παραθετω την ενσταση μου.ΕΝΣΤΑΣΗΠροςΕΠΑΣ ΟΑΕΔ ΩΡΑΙΟΚΆΣΤΡΟΥΚοινοποίηση:1.Γραμματεία διοικητή και 2. Δ/νση Α2-Αρχικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Παρακαλώ, ως έχων εύλογο ενδιαφέρον, αλλά και έννομο συμφέρον καθόσον έχω υποβάλει αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής προσωρινών αναπληρωτών και ω-ρομισθίων εκπαιδευτικών για το διδακτικό έτος 2012-13, και έχοντας υπ’ όψιν:Α)Τους οριστικούς πίνακες μοριοδότησης του πίνακα ΠΕ1802 της ΕΠΑΣ-ΟΑΕΔ Ωραιοκάστρου για το 2012-13,
αν κατάλαβα σωστά, στους πε19-πε20 ξεκινάνε από τον πιο ψηλά σε μόρια (ανεξάρτητα από 19,20) και μετά πάνε εναλλάξ; υπάρχει στη διαύγεια κάπου η εγκύκλιος;