0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα.Θεσσαλονίκη πήραμε βιβλία την Τρίτη και θα τα επιστρέψουμε στο τέλος του εξαμήνου, τις σημειώσεις των καθηγητών τις εκτυπώνουμε με δικά μας έξοδα. Αυτό που μου έκανε άσχημη εντύπωση είναι πως συγχωνεύτηκαν μαθήματα γιατί δεν βγαίνουν λέει οικονομικά, επίσης έγινε κάποιο λάθος στην προκήρυξη που είχαν βγάλει για τους καθηγητές της ΑΣΠΑΙΤΕ και κάνουμε μαθήματα
Πάτρα το ίδιο. Δεν θα μας δώσουν βιβλία φέτος είπαν. Τα περισσότερα τα έχουμε ηλεκτρονικά, αλλά ήδη έχουμε χρειαστεί φωτοτυπίες. Δυστυχώς με δικά μας έξοδα... ωστόσο καποιος συνάδελφος εδώ στο φόρουμ (είχα ξαναρωτήσει πρόσφατα) είπε ότι αυτοί περισυ στην Αθήνα ζήτησαν /απαίτησαν να βγάζουν φωτουπίες στη σχολή.Εγώ από ότι βλέπω στην περιφέρεια....είναι πολυ διαφορετικά τα πράγματα δυσυτχώς. και πιο άσχημο έιναι ότι όταν το έθεσα σαν ζήτημα στο τμήμα μου, με κοιτάγανε περίεργα...δεν ξέρω τι γίνεται, ψάρωμα είναι αυτό?αδιαφορία?ευμάρεια?δεν ξέρω...!!!!Απογοητεύτηκα και δεν ξανα-ασχολήθηκα. ...... τι να σου πω και γώ
εγώ το είχα αναφέρει δες παλιότερα μηνύματα. Αν δεν διεκδικήσετε δεν κάνουν τίποτα από μόνοι τους θέλει να πιέσετε!!
Ερώτηση:Στην ΑΣΠΑΙΤΕ μπορείς κάποια μαθήματα να παρακολουθήσεις την πρώτη χρονιά και τα υπόλοιπα τη δεύτερη;
αναφέρεσαι στην Πάτρα συγκεκριμένα? η γενικά για περιφέρια? Γιατί όπως φαίνεται άλλο η Αθήνα.
Για την Αθήνα αναφέρομαι