0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: milka στις Αυγούστου 17, 2013, 06:16:45 pmRosetta , γνωρίζεις αν το εξ 'αποστάσεωσ μεταπτυχιακό του Tor Vergata αναγνωρίζεται απο τον ΔΟΑΤΑΠ ? Παράθεση από: Rosetta στις Ιουνίου 24, 2013, 11:20:13 amστη σχολική ψυχολογία έχει και η Ιταλία εξ'απόστασης το Tor Vergataτο μεταπτυχιακό στη σχολκή ψυχολογία του Tor Vergata είναι αναγνωρισμένο από τον ΔΟΑΤΑΠ ΣΙΓΟΥΡΑ. Τα μαθήματα είναι όλα εξ'απόστασης στην ιταλική γλώσσα και εννοειται πώς κάποιος πρέπει να κατέχει αρκετά καλά την γλώσσα γιατί έχει ορολογίες αλλά είναι απαιτητικό. Νομίζω τα δίδακτρα είναι 3000 αν θυμάμαι καλά.Συγνώμη αλλά είμαι διακοπές και δεν έχω τις σημιώσεις μαζί μου που είχα ρωτήσει για τις λεπτομέρειες
Rosetta , γνωρίζεις αν το εξ 'αποστάσεωσ μεταπτυχιακό του Tor Vergata αναγνωρίζεται απο τον ΔΟΑΤΑΠ ? Παράθεση από: Rosetta στις Ιουνίου 24, 2013, 11:20:13 amστη σχολική ψυχολογία έχει και η Ιταλία εξ'απόστασης το Tor Vergata
στη σχολική ψυχολογία έχει και η Ιταλία εξ'απόστασης το Tor Vergata
Γνωρίζει κανείς τίποτα για το μεταπτυχιακό στη σχολική ψυχολογία του πανεπιστημίου Λευκωσίας? Είναι και αυτό εξ'αποστάσεως. Δεν ήξερα καν οτι παρέχεται τέτοιο πρόγραμμα και τυχαία το είδα σε ένα site. Δεν ξέρω καν αν είναι αναγνωρισμένο. Στη σελίδα της σχολής λέει κάποια πράγματα, ωστόσο όχι απολύτως σαφή.
Κράτα τα λεφτά σου.