0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εννοείται χρήσιμη και η πληροφορία για Φθιώτιδα, αλλά ρώτησα για Φωκίδα, που δεν έχω ακούσει κάτι...
Καλησπερα σας!!!!!! ειμαι απο Κρητη, συγκεκριμενα απο Μεσσαρα, οποτε δν εχω προβλημα ν παω ως αναπληρωτρια σ οποιοδηποτε χωριο, εχω ομως ελπιδες;;;; ρωταω διοτι μολις αποφοιτησα...
Γνωρίζει κάποιος - έκανε αναπληρωτής στις περιοχές Κέρκυρα -
Αν και λίγο καθυστερημένα, ας καταθέσω κι εγώ την γνώμη μου.. Είμαι από τις κοπέλες που ερωτεύτηκε στην Κέρκυρα και την Κέρκυρα ερχόμενη για δουλειά εδώ πριν από 3 χρόνια!Και που μένει ακόμη εδώ. Δυστυχώς όμως η ρομαντική πλευρά του νησιού για μένα τελειώνει μαζί με το καλοκαίρι! Η Κέρκυρα τον χειμώνα είναι ένα πολύ δύσκολο νησί, που δεν έχει τακτική συγκοινωνία, βρέχει συνεχόμενα για μήνες, έχει πανάκριβα ενοίκια ακόμη, συγκριτικά με τον μισθό μας και που αν δεν συγκατοικείς δεν βγαίνει εύκολα η χρονιά! Το πιο σωστό που διάβασα είναι, πως εδώ, μέχρι και τα σκουπίδια με αμάξι τα πετάμε..οπότε όσες δεν έχουν αυτοκίνητο ή δεν είναι μαθημένες σε δρόμους νησιών, να ξέρουν πως θα δυσκολευτούν αρκετά! Κατά τ'άλλα.... Corfu.. μια εξαιρετική επιλογή για τις καλοκαιρινές διακοπές σας!!!Καλή τύχη σε όλους μας φέτος...θα την χρειαστούμε!!