0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν μάλιστα μια Διεύθυνση έχει εκατοντάδες συμβασιούχους που λήγει η σύμβαση τους ταυτόχρονα είναι αδύνατο να γίνει την ίδια ημέρα.
Επίσης ταυτόχρονα δίνεται και το έντυπο της βεβαίωσης ενσήμων για τους μήνες που δεν έχει οριστικοποιηθεί ΑΠΔ, Για να δοθεί αυτό θα πρέπει ο εργοδότης να έχει εκδόσει τη μισθοδοσία του τελευταίου μήνα και να γνωρίζει αριθμό ενσήμων, αμοιβές, κρατήσεις κλπ. Πως θα γίνει αυτό αν ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί ο μήνας; μπορεί κάποιος να πάρει αναρρωτική άδεια αύριο.
Δεν είναι αδιαφορία! Αντίθετα ειναι προς το συμφέρον σας. Η απόλυσή σας πρέπει να φέρει ημερομηνία 30/6. Επειδή πέφτει φέτος Κυριακή το νωρίτερο που μπορούν να το κάνουν ειναι 1/7 (την Δευτέρα). Δεν ξέρω αν το 5/7 είναι αργά πάντως το 27/6 ( σήμερα ) ειναι πάρα πολύ νωρίς!
Παράθεση από: perastikos_kav στις Ιουνίου 27, 2013, 07:37:13 pmΑν μάλιστα μια Διεύθυνση έχει εκατοντάδες συμβασιούχους που λήγει η σύμβαση τους ταυτόχρονα είναι αδύνατο να γίνει την ίδια ημέρα.Είμαι πολύ περίεργος (ξέρω την απάντηση αλλά την κρατάω για τον εαυτό μου) τι πρόστιμο θα έριχνε ο ΟΑΕΔ και η Επιθεώρηση αν μια επιχείρηση του ιδιωτικού τομέα έλεγε αυτό ακριβώς: δεν προλαβαίνω και δεν θα τα κάνω Δευτέρα που προβλέπεται αλλά την επομένη ή την παρεπομένη...
Παράθεση από: perastikos_kav στις Ιουνίου 27, 2013, 07:37:13 pmΕπίσης ταυτόχρονα δίνεται και το έντυπο της βεβαίωσης ενσήμων για τους μήνες που δεν έχει οριστικοποιηθεί ΑΠΔ, Για να δοθεί αυτό θα πρέπει ο εργοδότης να έχει εκδόσει τη μισθοδοσία του τελευταίου μήνα και να γνωρίζει αριθμό ενσήμων, αμοιβές, κρατήσεις κλπ. Πως θα γίνει αυτό αν ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί ο μήνας; μπορεί κάποιος να πάρει αναρρωτική άδεια αύριο.Γιατί, οι αναπληρωτές της Δευτεροβάθμιας 25 ένσημα δεν θα πάρουν για τον Ιούνιο; Τι σχέση έχει η μισθοδοσία; Ας γίνει την Δευτέρα.
Δεν είχα αξίωση να πάρω σήμερα την απόλυση , γνωρίζω τους νόμους απλά πήρα να ενημερωθώ . Δε θεωρώ παράλογο να μην το παίρναμε 1η Ιουλίου ας καθυστερούσε 2 μέρες αλλά 5 είναι Παρασκευή και μεσολαβεί Σαββατοκύριακο , πότε θα πάμε στον ΟΑΕΔ ;
Έτσι η όλη διαδικασία θα πρέπει να ξεκινήσει από τη Δευτέρα.
θα έχουν έτοιμη την απόλυση 5 Ιουλίου
Παράθεση από: perastikos_kav στις Ιουνίου 27, 2013, 07:37:13 pmΑν μάλιστα μια Διεύθυνση έχει εκατοντάδες συμβασιούχους που λήγει η σύμβαση τους ταυτόχρονα είναι αδύνατο να γίνει την ίδια ημέρα.Είμαι πολύ περίεργος (ξέρω την απάντηση αλλά την κρατάω για τον εαυτό μου) τι πρόστιμο θα έριχνε ο ΟΑΕΔ και η Επιθεώρηση αν μια επιχείρηση του ιδιωτικού τομέα έλεγε αυτό ακριβώς: δεν προλαβαίνω και δεν θα τα κάνω Δευτέρα που προβλέπεται αλλά την επομένη ή την παρεπομένη...Παράθεση από: perastikos_kav στις Ιουνίου 27, 2013, 07:37:13 pmΕπίσης ταυτόχρονα δίνεται και το έντυπο της βεβαίωσης ενσήμων για τους μήνες που δεν έχει οριστικοποιηθεί ΑΠΔ, Για να δοθεί αυτό θα πρέπει ο εργοδότης να έχει εκδόσει τη μισθοδοσία του τελευταίου μήνα και να γνωρίζει αριθμό ενσήμων, αμοιβές, κρατήσεις κλπ. Πως θα γίνει αυτό αν ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί ο μήνας; μπορεί κάποιος να πάρει αναρρωτική άδεια αύριο.Γιατί, οι αναπληρωτές της Δευτεροβάθμιας 25 ένσημα δεν θα πάρουν για τον Ιούνιο; Τι σχέση έχει η μισθοδοσία; Ας γίνει την Δευτέρα.