0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν το πάμε όμως Παρασκευή 5/7 από πότε θα πληρωθούμε; Από 1/7 που θα είμαστε άνεργοι ή από 5/7 όπου κάναμε την αίτηση;
Παράθεση από: jak_13 στις Ιουνίου 27, 2013, 08:24:24 pmΈτσι η όλη διαδικασία θα πρέπει να ξεκινήσει από τη Δευτέρα. (1/7)Παράθεση από: MANNI στις Ιουνίου 27, 2013, 07:26:05 pmθα έχουν έτοιμη την απόλυση 5 Ιουλίου (Παρασκευή)Οι περιπτώσεις, που οι αιτήσεις υποβάλλονται κατά το πρώτο 7ημερο μετά την απόλυση, επιδοτούνται από την 7η ημέρα, ενώ όσες υποβάλλονται σε μεταγενέστερο διάστημα επιδοτούνται από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης. (η 8η είναι η Δευτέρα; )
Έτσι η όλη διαδικασία θα πρέπει να ξεκινήσει από τη Δευτέρα.
θα έχουν έτοιμη την απόλυση 5 Ιουλίου
Γιατί όμως τις πρώτες 7 ημέρες δεν πληρωνόμαστε ενώ είμαστε άνεργοι;;Μήπως παίρνουμε μισθό από το σχολείο;;
Πήρα σήμερα τη Δευτεροβάθμια Α Αθήνας και μου ειπαν ότι θα έχουν έτοιμη την απόλυση 5 Ιουλίου . Είναι δυνατόν ; Είναι Παρασκευή . Στον ΟΑΕΔ πότε θα πάμε 8 Ιουλίου ;
Παράθεση από: KONSTANTINOS30 στις Ιουνίου 27, 2013, 09:02:27 pmΓιατί όμως τις πρώτες 7 ημέρες δεν πληρωνόμαστε ενώ είμαστε άνεργοι;;Μήπως παίρνουμε μισθό από το σχολείο;;Κωνσταντίνε σου παραθέτω τι ισχύει, αν θες να σου πω την προσωπική μου άποψη δεν θα απαντήσω στο ερώτημα σου, αλλά θα θέσω ερωτήματα κι εγώ:1. Γιατί να μην έχει μόνιμη θέση στην εκπαίδευση ένας συνάδελφος που έχει εργαστεί 2 και 3 και 5 σχολικές χρονιές ως αναπληρωτής;2. Γιατί η ανεργία να είναι στο 30%. Αντέχει η κοινωνία μας το 1/3 να μην έχει εισόδημα; Επιτρέπεται η ανεργία των νέων να είναι στο 60%, επιτρέπεται το 1/4 των οικονομικά ενεργών Ελλήνων να βλέπει ως μόνη λύση τη μετανάστευση;
Τελικά Α Αθήνας 4/6 από τις 11 και μετά