0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: elfstone στις Ιούλιος 11, 2013, 11:32:46 μμΓια να καταλάβω καλά... αν ενδιαφέρομαι για σχολεία της Ρόδου δεν θα υπάρχει φέτος δυνατότητα να τα δηλώσω αποκλειστικά; Θα πρέπει να ρισκάρω να πάω σε οποιοδήποτε νησί των Δωδεκανήσων; Ποιος ο λόγος των προτιμήσεων τότε; Ας υπάρχει μόνο το κουτάκι.θα πρέπει να βάλεις Νομό Δωδεκανήσου και ναι, το ρισκάρεις να σε πάνε και σε άλλο νησί εκτός του νησιού της Ρόδου. Και εγώ αυτό βάζω μόνο. Φέτος ήμουν πολύ τυχερή και με πήραν στο νομό, αλλά οι θέσεις για το συγκεκριμένο νησί ήταν μετρημένες στα δάκτυλα. Στην τοποθέτηση, βέβαια, μετράνε τα κοινωνικά μόρια. Σκέψου ότι για τον συγκεκριμένο νομό υπάρχουν κάθε φορά 3 τρίτεκνες, οι οποίες έχοντας προτεραιότητα παίρνουν τις 3 θέσεις μέσα στην Ρόδο και μετά άλλοι με 2 παιδιά, ένα παιδί, εντοπιότητα κ.ο.κ. (Για την πρωτοβάθμια αυτά τα στοιχεία.) Δεν ξέρω, αν ανήκεις στην Δευτεροβάθμια, αλλά κι εκεί, αν προσληφθείς, η τοποθέτηση γίνεται πάλι με βάση κοινωνικά κριτήρια.
Για να καταλάβω καλά... αν ενδιαφέρομαι για σχολεία της Ρόδου δεν θα υπάρχει φέτος δυνατότητα να τα δηλώσω αποκλειστικά; Θα πρέπει να ρισκάρω να πάω σε οποιοδήποτε νησί των Δωδεκανήσων; Ποιος ο λόγος των προτιμήσεων τότε; Ας υπάρχει μόνο το κουτάκι.