0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: xara.k στις Ιουλίου 04, 2013, 01:11:33 pmπαραμεθόριοι και άγιος ο θεόςΜακάρι να άνοιγαν οι παραμεθόριοι γιατί θα ήταν μέσα Έβρος, Ροδόπη, Ξάνθη, Δράμα, Σέρρες, Κιλκίς, Πέλλα, Φλώρινα, Καστοριά, Ιωάννινα και Θεσπρωτία. Αλλά πού............ Θα ανοίξουν όλα σχεδόν τα νησιά με την Κρήτη και τις Κυκλάδες να παίρνουν τα πρωτεία, και επίσης η Πελοπόννησος, η Αιτωλοακαρνανία και η
παραμεθόριοι και άγιος ο θεός
Παράθεση από: Demetroula στις Ιουλίου 04, 2013, 01:55:25 pmΜακάρι να άνοιγαν οι παραμεθόριοι γιατί θα ήταν μέσα Έβρος, Ροδόπη, Ξάνθη, Δράμα, Σέρρες, Κιλκίς, Πέλλα, Φλώρινα, Καστοριά, Ιωάννινα και Θεσπρωτία. Αλλά πού............ Θα ανοίξουν όλα σχεδόν τα νησιά με την Κρήτη και τις Κυκλάδες να παίρνουν τα πρωτεία, και επίσης η Πελοπόννησος, η Αιτωλοακαρνανία και η
Μακάρι να άνοιγαν οι παραμεθόριοι γιατί θα ήταν μέσα Έβρος, Ροδόπη, Ξάνθη, Δράμα, Σέρρες, Κιλκίς, Πέλλα, Φλώρινα, Καστοριά, Ιωάννινα και Θεσπρωτία. Αλλά πού............ Θα ανοίξουν όλα σχεδόν τα νησιά με την Κρήτη και τις Κυκλάδες να παίρνουν τα πρωτεία, και επίσης η Πελοπόννησος, η Αιτωλοακαρνανία και η
Γεια σας. Έχω μια ερώτηση. Στις δηλώσεις των αναπληρωτών, φέτος θα δηλώσουμε πχ. Α' Αρκαδίας,
LIAV εμένα ο αριθμός 2000 μου κάνει επικοινωνιακό τέχνασμα για τους άσχετους εκτός εκπαίδευσης, του τύπου: "ας τους βάλουν να δουλέψουν και λίγο τους δασκάλους που το μισό χρόνο κάνουν διακοπές και τον άλλο μισό κάθονται". Αλλά αν το πάρεις με τη λογική η πρώτη φάση που βγάζει κάθε χρόνο το υπουργείο πριν ακόμα ανοίξουν τα σχολεία είναι η πρωτοβάθμια και μάλιστα οι βασικές ειδικότητες: δάσκαλοι και νηπιαγωγοί. Τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, με τις τόσες μειώσεις (ειδικά σε δασκάλους) η Α' φάση είχε 3000 άτομα σύνολο!! Μόνο για να μπορέσουν να ανοίξουντα σχολεία! Όποτε αυτά για 2000 αναπληρωτές σε όλη την εκπαίδευση από το ΓΛΚ τα ακούω και λίγο βερεσέ.