*

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ60 - Περιοχές προτίμησης/πρόσληψης αναπληρωτών 2013-2014  (Αναγνώστηκε 45225 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος trikie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: ΠΕ60 - Περιοχές προτίμησης/πρόσληψης αναπληρωτών 2013-2014
« Απάντηση #42 στις: Ιουλίου 11, 2013, 12:44:46 am »
Πάντως παιδιά μην το γελάμε καθόλου. Πιστεύω ότι φέτος θα πέσουμε και εμείς στον κλάδο μας ως νούμερο αναπληρωτών. Το έγραψα  και σε άλλο topic. Εγώ κοιτάζω στις ιστοσελίδες των διευθύνσεων πρωτοβάθμιας που με ενδιαφέρουν τα οργανικά κενά που δίνουν γι αυτούς που είναι στη διάθεση και τους μετατιθέμενους και είναι λίγα. Φανταστείτε δηλαδή τον Σεπτέμβρη πόσα θα είναι, αφού τοποθετηθούν και αυτοί. Δεν λέω βέβαια έχουμε συνηθίσει να παίρνουν κόσμο σε εμάς αλλά με αυτά που γίνονται, μήπως έχουμε εκπλήξεις και σε εμάς.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Ιουλίου 11, 2013, 02:51:11 am »
δηλαδή η Γ Αθήνας δεν έχει καθόλου κενά;;;και τα κενά που αφήνουν οι 24 αναπληρωτές που πήρε το 2012-13 εξαφανίστηκαν όλα δια μαγείας;;;;επιπλέον έχει μαντικές ικανότητες αυτή που σου απάντησε eyi στο τηλέφωνο ώστε να γνωρίζει από τώρα ότι το φθινόπωρο δεν θα τους κατατεθούν νέες αιτήσεις για άδειες διαφόρων ειδών,όπως ακριβώς συμβαίνει κάθε χρόνο;;;;ΕΛΕΟΣ!!!
Γεια σου, Νάνσυ! Πιάσαμε δουλειά για καλοκαίρι! :-*
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος Boldini

• Έμπειρο μέλος
  • όχι άλλο κάρβουνο(ΠΕ60)
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Ιουλίου 11, 2013, 03:21:33 am »
κι εγώ πιστεύω οτι θα έχουμε φέτος μείωση στον αριθμό αναπληρωτών αλλά όχι τόσο σημαντική όσο φοβούνται κάποιοι.
προσωπική μου γνώμη γύρω στα 1500 άτομα

η δική μου πρώτη επιλογή στις περιοχές προτίμησης είναι Ηράκλειο,νομίζω είναι μια ασφαλής επιλογή εφόσον αντέχω ακόμα να ξενιτεύομαι :-\

Αποσυνδεδεμένος anjee

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Ιουλίου 11, 2013, 01:30:12 pm »
Καλησπερα σε ολες και ολους!!!!
Εχω μια απορια σχετικα με το θεμα των περιοχων προτιμησης και τη σειρα που τις δηλωνουμε και θα ηθελα τη βοηθεια σας αν γινεται...... Η απορια μου ειναι η εξης. Οταν δηλωνουμε τις περιοχες προτιμησης ποσο σημαντικο ρολο παιζει η σειρα που τις βαζουμε; Δηλαδη για παραδειγμα εγω τις προηγουμενες φορες δηλωνα στις πρωτες θεσεις τις περιφερειες Πειραια ( γιατι μενω Κορυδαλλο ), μετα Αθηνας και στη συνεχεια οποιαδηποτε αλλη περιοχη νησιωτικη ή ηπειρωτικη, δεν με ενοιαζε ιδιαιτερα, και εβαζα και το κουτακι.
Πώς ακριβως λειτουργει, αν για παραδειγμα δεν υπαρχουν κενα στον Πειραια, που ειναι η πρωτη μου επιλογη, κοιτανε αμεσως στις επομενες απο τις επιλογες μου ή χανω τη σειρα μου; Αν δηλωνα φετος επαρχια στις πρωτες προτιμησεις και  μετα Πειραια - Αθηνα θα ηταν καλυτερα; ( βεβαια με τη σειρα που εχω δεν εχει και τοση σημασια ισως γιατι ετσι κι αλλιως δεν θα φτασουν σε μενα, ειμαι αρκετα χαμηλα, απλα θα ηθελα να ξερω πως λειτουργει το θεμα των προτιμησεων και να κανω τουλαχιστον τις καλυτερες επιλογες στην αιτηση και ο,τι γινει... )
Ελπιζω να ημουν κατατοπιστικη και να μην σας μπερδεψα ετσι οπως τα εγραψα  :D  :D
Ευχαριστω πολυ!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος trikie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Ιουλίου 11, 2013, 01:48:38 pm »
Λειτουργεί ακριβώς όπως το έγραψες. Αν δεν υπάρχουν κενά στην πρώτη σου επιλογή ή αν οι πιο πάνω από σένα στον πίνακα τους πήρε το σύστημα στον Πειραιά για παράδειγμα, μετά το σύστημα κοιτάζει τις επόμενες επιλογές σου.
Επίσης να προσθέσω την περίπτωση που δεν βάλεις κουτάκι ή δηλώσεις 10 ή 20 για παράδειγμα περιοχές προτίμησης, το σύστημα θα δει τις επιλογές σου και αν δεν υπάρχει κενό στις περιοχές αυτές ή έχουν καλυφθεί τα κενά από τους πιο πάνω θα σε προσπεράσει, δεν θα είσαι στη εκάστοτε φάση και σε επόμενες φάσεις θα ξανατρέξει το σύστημα από την αρχή.
Όλα αυτά γίνονται εφόσον έρθει η σειρά σου και τρέξει το σύστημα μέχρι τον αριθμό σου.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 11, 2013, 02:00:59 pm από vickym »

Αποσυνδεδεμένος atherina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Ιουλίου 11, 2013, 01:50:46 pm »
είναι κάτι ανάλογο με τα μηχανογραφικά..
όταν έρθει η σειρά σου κοιτάνε την 1η επιλογη αν δεν έχει κενα, τη 2η, την 3η κ.τ.λ.
Αν δεν έχει σε καμία κ δεν έχεις βάλει το κουτάκι σε προσπερνάει και στην επόμενη φάση(αφού είχε ήδη έρθει η σειρά σου) επαναλαμβάνει την ίδια διαδικασία.
Αν έχεις βάλει το κουτακι σε στέλνουν νομίζω αλφαβητικα(ας με διορθωσει όποιος γνωρίζει καλυτερα) στην πρώτη περιοχη με κενο εκτος αθηνας και θεσσαλονικης που μπαινουν εκτος αλφαβητικής κατάταξης στο τέλος

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Ιουλίου 11, 2013, 07:05:56 pm »
είναι κάτι ανάλογο με τα μηχανογραφικά..
όταν έρθει η σειρά σου κοιτάνε την 1η επιλογη αν δεν έχει κενα, τη 2η, την 3η κ.τ.λ.
Αν δεν έχει σε καμία κ δεν έχεις βάλει το κουτάκι σε προσπερνάει και στην επόμενη φάση(αφού είχε ήδη έρθει η σειρά σου) επαναλαμβάνει την ίδια διαδικασία.
Αν έχεις βάλει το κουτακι σε στέλνουν νομίζω αλφαβητικα(ας με διορθωσει όποιος γνωρίζει καλυτερα) στην πρώτη περιοχη με κενο εκτος αθηνας και θεσσαλονικης που μπαινουν εκτος αλφαβητικής κατάταξης στο τέλος
Αυτό το αλφαβητικά δεν παίζει.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος anjee

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Ιουλίου 12, 2013, 10:41:46 am »
Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας με ξεμπερδεψατε να'σατε καλα!!!!

Αποσυνδεδεμένος sosta7

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Ιουλίου 26, 2013, 05:13:12 pm »
Γεια σας.Επειδή δεν έχω καταλάβει για τις νέες περιοχές αναπλήρωσης θέλω να ρωτήσω: αντί π.χ Εύβοια θα βάλω στερεά ελλάδα;
και όταν με πάρουν αναπληρώτρια (λέμε τώρα) θα έχω τη δυνατότητα να επιλέξω Εύβοια ή το σύστημα θα βγάλει αυτόματα π.χ Ευρυτανία? Παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει.  Ευχαριστώ.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 26, 2013, 05:17:21 pm από newseditor »

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Ιουλίου 26, 2013, 05:16:52 pm »
Δε νομίζω ότι θα υπάρχει δυνατότητα επιλογής. Θα αποστέλλεται κανείς στο κενό της περιοχής που υπάγεται στο γεωγραφικό διαμέρισμα που έχει δηλώσει.
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος Pink-Panther!

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Ιουλίου 26, 2013, 05:18:08 pm »
Όχι θα βάλεις Εύβοια η οποία είναι από τους λίγους νομούς που έχουν ακόμα Α και

Αποσυνδεδεμένος valeriaM

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Ιουλίου 26, 2013, 05:23:34 pm »
Η Ευβοια από όσα βλέπω στον πίνακα του Μπράτη δεν έχει Α και

Αποσυνδεδεμένος SOFI1981

• Πλήρες μέλος
  • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑ!!!!!!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Ιουλίου 26, 2013, 05:24:24 pm »
Φαντάζεστε  δίπλα στο όνομα όποιου "κληρωθεί" ως αναπληρωτής να αναγράφεται ο Νομός όπου θα υπάρχει το κενό με βάση πάντα τις περιφέρειες που θα έχει δηλώσει. Δηλ σύμφωνα με το 1ο παράδειγμα θα δηλώσεις ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΆΔΑ και δίπλα στο όνομα σου θα δεις έναν από τους νομούς που περιλαμβάνει!!
ΤΖΑΚ ΠΟΤ , ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ????????
Εγώ λέω να αρχίσουμε τα στοιχήματα του τύπου , έβαλα Στερεά Ελλάδα τι ποσοστό δίνεται σε κάθε νομό????

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 27, 2013, 05:37:04 pm από SOFI1981 »

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Ιουλίου 26, 2013, 05:25:52 pm »
Είσαι σίγουρος; Διότι στο esos http://www.esos.gr/article/eidisis-defterovathmia-ekpaidefsi/alli-ebdomada-egyklios-anaplhrotes-perioxes-dilosis

υπάρχει απόφαση για το πώς ορίζονται οι περιοχές που θα κληθούμε να δηλώσουμε την επόμενη εβδομάδα και δεν αναφέρεται ξεχωριστά η Εύβοια τόσο για την πρωτοβάθμια όσο και για τη δευτεροβάθμια. Υπάγεται στην Στερεά Ελλάδα.
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182631
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144