0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με σειρα γυρω στο 1100 περσυ ειχα δηλωσει μονο Αττικη και εμεινα εκτος. Φετος εκτος απ΄τους γυρω νομους επεκταθηκα σε Κρητη και Κυκλάδες.Κουτάκι όχι.[/quoΝομίζω ότι αυτή τη χρονιά θα σε πάρουν από τις πρώτες φάσεις (εαν θυμηθούμε τις περιοχές που ανοιξαν κενά τα προηγούμε χρόνια). Αν όχι Κρήτη, Κυκλάδες σίγουρα θα σε καλέσουν, αν και σου εύχομαι να σε πάρουν και πιο κοντά στο σπίτι σου.Εγώ λόγω παιδιού δήλωσα Αττική και γύρω νομούς. Ο θεός και ο υπουργός τώρα ξέρουν τι θα γίνει με την περίπτωσή μου!
Παράθεση από: star2 στις Αυγούστου 20, 2013, 04:53:12 pmΜε σειρα γυρω στο 1100 περσυ ειχα δηλωσει μονο Αττικη και εμεινα εκτος. Φετος εκτος απ΄τους γυρω νομους επεκταθηκα σε Κρητη και Κυκλάδες.Κουτάκι όχι.[/quoΝομίζω ότι αυτή τη χρονιά θα σε πάρουν από τις πρώτες φάσεις (εαν θυμηθούμε τις περιοχές που ανοιξαν κενά τα προηγούμε χρόνια). Αν όχι Κρήτη, Κυκλάδες σίγουρα θα σε καλέσουν, αν και σου εύχομαι να σε πάρουν και πιο κοντά στο σπίτι σου.Εγώ λόγω παιδιού δήλωσα Αττική και γύρω νομούς. Ο θεός και ο υπουργός τώρα ξέρουν τι θα γίνει με την περίπτωσή μου!Σ'ευχαριστω και σε σενα ευχομαι να σαι κοντα στο παιδι σου.Δεν μπορουσα να το ρισκαρω και φετος περσυ που εμεινα εκτος κοντεψα να παθω καταθλιψη.
Χαλκιδική Κοζάνη χωρίς κουτάκι!
Εγώ πιστεύω 1500-2000 στο σύνολο με 1000 στην πρώτη φάση τουλάχιστον.Για να δούμε να πέφτουν τα στοιχήματα. Λίγα βάζεις λίγα παίρνεις, πολλά βάζεις πολλά παίρνεις,έλα τα στοιχήματα τώρα που γυρνάει.