Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 27 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
LK δεν υπάρχει θέμα μαθησιακών δυσκολιών. Είναι λογικό να έμεινε και στη Λογοτεχνία, αφού ουδέποτε διάβασε έστω και το εκάστοτε κείμενο, δεν έκανε καμία άσκηση και, όπως μου εξομολογήθηκε, τις περισσότερες φορές κοιμόταν στην τάξη επειδή ήταν πρώτη ώρα....Καταλαβαίνω απόλυτα τους καθηγητές του, μια και δεν είδαν καμία προσπάθεια από μέρους του να περάσει. Στις εξετάσεις οι λευκές κόλλες πήγαν σύννεφο...
Απ'όσο ξέρω στο Γυμνάσιο ήταν μαθητής του 17-18. Εκεί στηρίζομαι όταν λέω ότι δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Περισσότερο στην εφηβεία το αποδίδω. Θα πάω τη Δευτέρα για μάθημα, θα τον δω και θα επανέλθω.
fivo καλη μου συναδελφισσα και πατριωτισσα... δεν ειναι ετσι οπως τα λες.(τα λες ετσι γιατι θελεις να κανεις πισινα?.... )ο κοπος μου δεν ειναι ποτε και παντα ιδιος με ολους τους μαθητες. και αυτο ειναι αξιωμα.συνεπως η τιμη μπορει να "παιξει"γαιτι αν κανω χρονια αυτη τη δουλεια αρα εχω υλικο, αρα μπορω να επιλεγω ανετα χωρις να ψαχνω τελευταια ωρα, αρα τα λεφτα δεν ανταποκρινονται παντα στο κοπο.για το νεο συναδελφο τωρα, ναι, εχει αρκετη δουλεια αλλα οπως ολοι μας στην αρχη λεγαμε, λογω της απειριας (αρα και αναπηριας μας) δεν θα ζητησουμε τα α(ε)ντερα μας. δεν ειναι ο καθηγητης ο μονος πολυδουλευταρας και κανεις δεν αμοιβεται οικονομικα οσο πρεπει σε καμια απολυτως δουλεια.εμεις οι "καθηγητες" την εχουμε δει λιγο ως ..."το κεντρο της γης"χαλαρωστε,λοιπον!δεν ειμαστε εκμεταλλευτες.ναρθω στη πισινα για μια βουτια? σου χρωσταω μπυρα.... ασε που περνας κατω απο το σπιτι μου, (Χατζηκυριακου,...ξερεις εσυ!) κορναρεις, αλλα δε λες να ανεβεις για ενα φραπε...