Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μια ερώτηση μόνο.Έχω παιδί που πάει δ' δημοτικού και θέλει να ξεκινήσει ιδιαίτερα αλλά να κάνει a+b junior σε μία σχολική χρονιά.Θα είναι υπερβολικό να του βάλω 6 ώρες την εβδομάδα (3χ2ωρα) αλλά μήπως και οι 4 ώρες είναι λίγες?για πείτε μου εσείς που έχετε και εμπειρία
Δεν εχει τυχει και σε μενα να κανω και τις δυο ταξεις μαζι... αλλα νομιζω οτι 4 ωρες ειναι ok. Σε καμια περιπτωση δε θα αντεξει τ παιδακι 2 ωρες μαθημα και για τη 1.5 αμφιβαλλω... Περυσι ειχα ενα μαθητη που ηταν τεταρτη και ειχε κανει αγγλικα μονο στο σχολειο. Πολυ εξυπνο παιδι και καλος μαθητης. Απο τα βιβλια της JuniorA εφτιαξα σημειωσεις με τη στοιχειωδη γραμματικη και το λεξιλογιο χωρισμενο ανα οικογενειες πχ Family: mum, dad, sister etcΕτσι τελειωσαμε σε ενα μηνα περιπου και ξεκινησαμε JuniorB κατευθειαν.Μηπως να δεις σε τι επιπεδο βρισκεται και αναλογως να συνεχισετε?Ευχαριστώ για την απάντηση σου.Ακριβώς την ίδια ιδέα για χωρισμένο λεξιλόγιο είχα και εγώ ούτως ώστε να βγεί η ύλη γρήγορα και σωστα!!!!Εσύ που την δοκίμασες και έχει την εμπειρία δουλεύει σωστα? Συνέχισες κανονικά χωρίς ελλείψεις στο λεξιλόγιο?