Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν το βλέπω έτσι, ας πούμε το μινιμουμ ή μια μέση τιμή. Δηλαδή η Κηφησιά και το Περιστέρι έχουν άλλη τιμή; Είναι παιδί συναδέλφου, δεν θέλω να ζητήσω πολλά...
Παιδιά δώστε μου τα φώτα σας. Ενδέχεται να αναλάβω μαθητή Α γυμνασίου για αρχαία, κείμενα και έκθεση. Πόσες ώρες πιστεύετε ότι χρειάζεται για το κάθε μάθημα και πού περίπου κυμαίνονται οι τιμές για γυμνάσιο? Δεν ξέρω πόσα να ζητήσω ...εσεις τί λέτε?
Παράθεση από: maria_pol στις Σεπτέμβριος 25, 2010, 12:09:35 πμξερω ασχετο το σχολιο μου, αλλα βρε παιδια ακομα δεν ξεκινησε το σχολειο ουτε καν βαθμους πρωτου τριμηνου κ ζητανε ιδιαιτερα α' γυμνασιου?δεν εχουν καν αφησει το παιδι να προσπαθησει μονο του, να παιδευτει....Συμφωνώ απόλυτα! Όλο και περισσότερα παιδιά κάνουν ιδιαίτερα μόλις ξεκινάνε το γυμνάσιο κι ας μην υπάρχει και ιδιαίτερος λόγος. Mόδα της εποχής; Mανία των γονιών; Δεν ξέρω ακριβώς. Πάντως έτσι το παιδί και πολύ περιορισμένο χρόνο έχει και δεν προσπαθεί αρκετα από μόνο του. Δε λέω, όταν υπάρχει αδυναμία να γίνει ιδιαίτερο αλλά όχι εκ των προτέρων. Ξέρω και περιπτώσεις μαθητών δημοτικού που κάνουν ιδιαίτερα απλά για να ναι πιο μπροστά από το σχολείο.
ξερω ασχετο το σχολιο μου, αλλα βρε παιδια ακομα δεν ξεκινησε το σχολειο ουτε καν βαθμους πρωτου τριμηνου κ ζητανε ιδιαιτερα α' γυμνασιου?δεν εχουν καν αφησει το παιδι να προσπαθησει μονο του, να παιδευτει....
Έτσι είναι... Η παιδική ηλικία εκτός όλων των άλλων (που είναι πια πάρα πολλά) σημαίνει και παιχνίδι, ξεγνοιασιά, πράγματα που θα είναι γλυκές αναμνήσεις στο μέλλον. Χάνουν με αυτόν τον τρόπο πολλά πράγματα, χώρια που δεν ενθαρρύνονται να προσπαθούν από μόνα τους.