Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 23 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
talkinghead επιτέλους κ κάποιος που διδάσκει γερμανικά!Ζω στην επαρχία κ για αρχάρους(A1-B1) παιρνω 15-18 κ για C1 20. Πώς σου φαίνονται αυτές οι τιμές;
Σαφώς πρέπει να δεις μέχρι που σε παίρνει για να θέσεις το ανώτατο όριο, αλλά σέβομαι τον κόπο και τις σπουδές μου πάρα πολύ για να καταδεχτώ να πάρω 12 ευρώ για 2 παιδιά (6 για κάθε παιδί- ακόμα θυμάμαι και πάντα την αναφέρω την συγκεκριμένη μαμά που μού πρότεινε αυτό το εξαιρετικό ντηλ, η οποία, βέβαια, έμαθα αργότερα ότι όντως βρήκε κάποια με αυτά τα λεφτά. -no comments-)
μπροστα μου να καθισει και να υπολογισει πόσα θα παιρνω ? !!!!! θα την εφτυνα στη μουρη !! αφου πρωτα της ελεγα πως "πελάτες" σαν τα μουτρα σου ουτε την καλημερα δεν αξιζουν...υ.γ. (μεταξυ μας άλλα θα της ελεγα αλλα δεν μου το επιτρεπει η αγωγη μου να τα πω δημοσια )
panickos, ερώτηση κρίσεως: καθηγήτρια ή δασκάλα; Εγώ τους χειρότερους πελάτες ever που έχω συναντήσει είναι δάσκαλοι. Δεν τους αναλαμβάνω πια σχεδόν εκ προοιμίου.
Όσον αφορά την διδακτική ώρα νομίζω ότι ο γονιός εκλαμβάνει το 60λεπτο ως πιο τιμια πρόταση. Από εκεί και πέρα υπολόγισε πόσα θέλεις να παίρνεις εσύ στην τελική για το χ χρονικό διάστημα και αναλόγως το πλασάρεις.Αν και είμαι εντελώς άλλης ειδικότητας (γερμανικά) οι τιμές σου μού φαίνονται μια χαρά. Όπως εχουν αναφέρει και άλλοι πριν από μένα εδώ μέσα ημαρτον, ας σεβαστούμε τις σπουδές μας, τον κόπο μας και την αγορά .
Φοιτητές του Μαθηματικού Ιωαννίνων παίρνουν 5€ την ώρα (60') για ιδιαίτερα...
Παράθεση από: fivo στις Σεπτέμβριος 21, 2010, 06:47:12 μμpanickos, ερώτηση κρίσεως: καθηγήτρια ή δασκάλα; Εγώ τους χειρότερους πελάτες ever που έχω συναντήσει είναι δάσκαλοι. Δεν τους αναλαμβάνω πια σχεδόν εκ προοιμίου. Καθηγήτρια Κοινωνιολογίας σε Λύκειο. Και μου έκανε εντύπωση γιατί όλοι οι καθηγητές που έκανα μάθημα στα παιδιά τους ήταν φοβεροί!