Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το άλλο κορυφαίο; Μιλάω σήμερα (τηλεφωνικά) με τη μαμά του κοριτσιού που θα κάνω μάθημα και συζητάμε τους τομείς στους οποίους το παιδί παρουσιάζει κάποιες αδυναμίες..Υποτίθεται ότι επέλεξε εμένα ως τελειόφοιτη του ΠΤΔΕ, αλλά στο τέλος μου λέει: "και με τί ασχολείσαι εσύ;". Ντόινγκ!Αφου έλεγε ότι ήξερε πως τελειώνω για δασκάλα...Τέλος πάντων, περνάει αυτό, συζητάμε λίγο και μου λέει "πως και δεν είσαι διορισμένη;"... "ΜΑ ΦΈΤΟΣ ΠΑΊΡΝΩ ΤΟ ΠΤΥΧΊΟ ΜΟΥ", της απαντάω...προφανώς, δεν είχε καταλάβει ποιοι βγαίνουν από το Παιδαγωγικό τμήμα και με ρωτούσε διαρκώς...
Πιθανόν λειτουργούν με τη νοοτροπία του τι θα πει ο κόσμος.
Συναδελφοι ζητω τη βοήθεια σαςΕδω και 5 χρονια πλεον κανω μαθημα σε μια μαθητρια και ολα πηγαιναν καλα μεχρι περσι. Η μητερα της κηρυξε σταση πληρωμων λεγονας μου πως θα σε ξοφλησω τον αλλο μηνα κτλ. Ετσι τη βγαλαμε τη χρονια και φυσικα δεν εδωσε μια επαναλαμβανοντας ποσο δυσκολα νιωθει και οτι θα το τακτοποιησει το θεμα (εδω και 2 χρονια δεν μπορει να παρει τη συνταξη της και για καποιο λογο ο αντρας της δεν τις στελνει λεφτα ουτε ο μεγαλυτερος γιος βοηθαει παρολο που δουλευει καλα απ' οτι ελεγε). Το καλοκαιρι εκανα τη σουμα και της την πηγα. Μαλλον επεθε εγκεφαλικο αλλα τι να κανουμε μαζευονται. Φετος ξαναξεκινησαμε με την υποσχεση εκ μερους της οτι θα με πληρωνει κανονικα, μαλιστα αυξησαμε και τις ωρες. Παιδια, βγηκε ο Σεπτεμβρης και τιποτα. Ακουω προτασεις με την παρακληση να ειναι σοβαρες και οχι τυπου εισαι κοροιδο , αλλοι συναδελφοι μου τα εψαλλαν, με εβρισαν αλλα ουσιαστικα δεν προτειναν κατι Υ.Γ. Η μαθητρια ειναι με ειδικες εκπαιδευτικε αναγκες, εχουμε χτισει σημαντικη σχεση και δε θελεω να φτασω στο σημειο να το τελειωσω, το παιδι ξερει οτι η μαμα δεν πληρωνει )μαλλον της το εχει μεταφερει) και καθε φορα που ελειωνουμε με ρωταει αν θα ξαναπαω Επιπλεον εχω αναγκη τη δουλεια για να πληρωνω με τη σειρα μου καποια διδακτρα (ετσι υπολογιζα τουλαχιστον). Ειμαι φοβερα προβληματισμενη και απογοητευμενη αλλα και θυμωμενη. Τι να κανω?