Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μάρκο και κάτι άλλο. Νομίζεις ότι δεν υπάρχουν εκπαιδευτικοί που κάνουν ιδιαίτερα; Δε νομίζω. Οι περισσότεροι κανουν.Και δεν το θεωρώ λάθος. Είναι επιλογή τους να κάνουν αυτό που νομίζουν. Και γνωρίζω εκπαιδευτικούς που το κάνουν για λόγους οικονομικούς.Εγώ δεν θα το κάνω για αυτούς τους λόγους , αλλά είναι η σχέση που έχω αποκτήσει με τη γιαγιά. Ελπίζω να μην παρεξηγήσεις αυτά που έγραψα.σου έυχομαι καλό απόγευμα .φιλικά έλλη
Υπόψη ότι με την γιαγιά σπιτονοικοκυρά που είναι φοβερή μαγείρισσα κάποιες στιγμές μου δίνει πιτούλες κουλουράκια που φτιάχνει. Τα εκτιμώ όλα αυτά. Και γι αυτό δεν ξέρω αν θα πάρω και τα 9 ευρώΥ.Σ. περιμενω ν΄ανεβάσεις φωτογραφίες . Και πιστεύω στην επόμενη συνάντηση να τα πούμε από κοντά.
για παιδάκι δημοτικού (τετάρτη ή πέμπτη τάξη) και μόνο στη γλώσσα , πόσα θα ζητούσατε;
15 είναι καλά πιστεύω...
έχεις δίκιο... Απλά το σκέφτηκα για την περιοχή μου..
σε νησί είμαι .. (πρόσθετη πληροφορία)
Δεν έχει να κάνει με το αν είμαι η δεν είμαι σε ωραία περιοχή, Πειραιά μένω, απλά υπάρχει ένα πλαφόν στις τιμές και είναι ανάλογα την τάξη Α/Β/C...Prof και όχι τόσο ανάλογα την ηλικία. 13 είναι μια καλή τιμή από φοιτητές ας πούμε. Συγκεκριμνα ψάχνω για καθηγητή για Prof, και συνάδελφος μου είπε 25 και σπίτι του. Κάτι που δεν έχω την δυνατότητα, ρώτησα την καθηγήτρια της ανιψιάς μου και μου είπε 18.. Επίσης στην Χρυσή Ευκαιρία, όταν οι ίδιοι μαθητές ζητάνε για καθηγήτη σπάνια βλέπω αγγελίες που να προσφέρουν πάνω από 13 ευρώ. Εγώ προσωπικά παίρνω 15 για 1,5 ώρα, αλλά κάθομαι 2 σε όποια περιοχή και να χρειαστεί να πάω. Είτε είναι 3 στάσεις είτε πρέπει να μπώ στην εθνική.. Βέβαια είναι και τελείως διαφορετικό το κομμάτι το δικό μου μιας και κάνω πιστοποίηση IEK για chef.