Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 35 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
.....Ρε παιδια ελεοςςςςς!!!! Οκ καταλαβαινω τα προβληματα καθε οικογενειας, αλλα γ***** επιστημονες ημασταν δεν γινεται ..δεν ξερω τι να κανω απ'τη μια λεω αιντε πηγαινε εστω και παιρνε αυτα να εχω τα τσιγαρα μου εστω αλλα μετα λεω ΟΧΙ !!!! Δεν ξεπουλαω την επιστημη μου ...
Τελικά δεν ξέρω αν οι τιμές κυμαίνονται μόνο από την περιοχή. Εγώ ζω σε ακριβή περιοχή, όμως οι γονείς που με παίρνουν τηλέφωνο δεν θα έλεγα ότι είναι και τόσο εύποροι. Μάλλον είναι ανθρώποι που έχτισαν ή αγόρασαν διαμέρισμα πριν δεκαετίες..πριν η περιοχή ανέβει τόσο οικονομικά. Να σου πω πού έχω καταλήξει? Αυτοί που αντέχουν στέλνουν τα παιδια τους στα ιδιωτικά και ούτε γάτα ούτε ζημιά..και ούτε απογευματινό ιδιαίτερο. Και ΑΝ τύχει και ζητήσουν ιδιαίτερο..θα σου κάνουν παζάρια για 10 ευρώ...εκτός και αν είσαι 20 χρόνια στο χώρο και πας συστημένος. Εγώ έχω καταληξει ότι οι απλοί άνθρωποι είναι αυτοί που θα σε πληρώσουν όσα θα ζητήσεις και ούτε θα παζαρέψουν, ούτε τίποτα. Και αν ακόμα σου ζητήσουν να κατεβάσεις την τιμή..ε, ας ζήσουμε και λίγο στην πραγματικότητα..γύρω μας γίνεται χαμός με την κρίση και οι εκπαιδευτικοί είμαστε απλώς..χιλιάδες! Θα κοιτάξουν να κάνουν τη δουλειά του, ίσως όχι τόσο καλά, αλλά πιο οικονομικά, γιατί πολύ απλά δε βγαίνουν.Τυχερούλα, εγώ έχω δουλέψει για 10 ευρώ την ώρα. Όταν ζεις μονος σου και πρέπει να πληρώσεις Νοίκι,Δεη, Νερο, Κοινόχρηστα και Supermarket θα το κάνεις και αυτό. Αν είχα λύσει το οικονομικό μου πρόβλημα..θα καθόμουν και εγώ σπίτι να κλαδεύω τις ορχιδέες μου και να βγάζω βόλτα το σκύλο μου.. Αλλά δε νομίζω πως οι Εκπαιδευτικοί, διορισμένοι και μη έχουμε λύσει το οικονομικό μας πρόβλημα..Εκτός και αν εκτός της δουλειάς μας είμαστε και εισοδηματίες.
για τη τιμή έχει πολύ μεγάλη σχέση η ηλικία. και γω μέχρι τα 30 μου έπαιρνα το πολύ 12 ευρώ. κοιτάξτε όμως, όταν οι υποχρεώσεις μεγαλώνουν μαζί με σένα, και η οικογένεια σε χρειάζεται, δεν κοιτάς να τρέχεις σα τον παλαβό για τα 300 ευρώ το μήνα, για να έχεις τα τσιγάρα σου και τον καφέ σου. Προτιμώ να είμαι στο σπίτι και να εξασφαλίζω μια ποιοτική ζωή στους οικείους μου.εγώ έχω κουραστεί και είμαι πιο απαιττητική. φυσικά πάνω από 25 ευρώ δεν παίρνω. συνήθως 15-20.
Μια ιστορία ενός φίλου από Θεσσαλονίκη.........Μπλαμπλαμπλαμπλα - Καλαμαριώτισσα : Πόσο χρεώνετε την ώρα ?- Καθηγητής Δυτικών συνοικιών: Μια πολύ καλή τιμή που μπορώ να σας κάνω μιας και είναι Α Λυκείου το παιδί είναι 18 ευρώ την ώρα.- Καλαμαριώτισσα : 18 !!!!! Μήπως είναι πολλά ? 15 δεν γίνεται ?- Καθηγητής Δυτικών συνοικιών:Κοιτάξτε να δείτε αν αφήσω εδώ στην Νεάπολη κάτω από μια πέτρα 15 ευρώ θα σηκωθείτε από το σπίτι σας να πάρετε το αυτοκίνητο σας να έρθετε Νεάπολη και να τα πάρετε απλά σηκώνοντας μια πέτρα? - Καλαμαριώτισσα :