Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: monogramma στις Σεπτέμβριος 13, 2012, 12:02:37 μμΠαράθεση από: kyra_daskala στις Σεπτέμβριος 13, 2012, 11:14:51 πμΣτην περιοχή μου (προάστιο με αρκετά ευκατάστατες οικογένειες) οι τιμές για μελέτη στη Δημοτικό κυμαίνονται στα 20 με 25 ευρώ. Στις πιο μεσοαστικές οικογένειες με αρκετές ώρες την εβδομάδα οι τιμές κυμαίνονται από 10-15 ευρώ. Πραγματικά δεν ξέρω αν έπεσαν καθόλου φέτος οι τιμές.Εννοείς 20-25 ευρώ την ώρα ή την ημέρα;Την ώρα.Τέτοιες τιμές είχα να ακούσω από τότε που δούλευα στο ιδιωτικό σχολείο.
Παράθεση από: kyra_daskala στις Σεπτέμβριος 13, 2012, 11:14:51 πμΣτην περιοχή μου (προάστιο με αρκετά ευκατάστατες οικογένειες) οι τιμές για μελέτη στη Δημοτικό κυμαίνονται στα 20 με 25 ευρώ. Στις πιο μεσοαστικές οικογένειες με αρκετές ώρες την εβδομάδα οι τιμές κυμαίνονται από 10-15 ευρώ. Πραγματικά δεν ξέρω αν έπεσαν καθόλου φέτος οι τιμές.Εννοείς 20-25 ευρώ την ώρα ή την ημέρα;
Στην περιοχή μου (προάστιο με αρκετά ευκατάστατες οικογένειες) οι τιμές για μελέτη στη Δημοτικό κυμαίνονται στα 20 με 25 ευρώ. Στις πιο μεσοαστικές οικογένειες με αρκετές ώρες την εβδομάδα οι τιμές κυμαίνονται από 10-15 ευρώ. Πραγματικά δεν ξέρω αν έπεσαν καθόλου φέτος οι τιμές.
Οταν μιλάμε για την πιάτσα που χαλάει εννοούμε προφανώς αυτους που κολλάνε χαρτακια ή βάζουν αγγελίες και αναγραφουν τιμές ΣΟΚ. Όποιος θα τηλεφωνήσει λοιπόν δε θα νοιαστει για τη δουλεια που κάνεις αλλά για ποσα χρήματα παίρνεις. Κ εκεί ποσο παιδαγωγός μπορεις να αισθάνεσαι ή ότι ασκείς λειτούργημα; Γιατί αν το βλεπετε καθαρα ετσι μην το κανετε για να ζησετε!!
Παράθεση από: pontiki!!! στις Σεπτέμβριος 13, 2012, 12:21:07 μμ Οταν μιλάμε για την πιάτσα που χαλάει εννοούμε προφανώς αυτους που κολλάνε χαρτακια ή βάζουν αγγελίες και αναγραφουν τιμές ΣΟΚ. Όποιος θα τηλεφωνήσει λοιπόν δε θα νοιαστει για τη δουλεια που κάνεις αλλά για ποσα χρήματα παίρνεις. Κ εκεί ποσο παιδαγωγός μπορεις να αισθάνεσαι ή ότι ασκείς λειτούργημα; Γιατί αν το βλεπετε καθαρα ετσι μην το κανετε για να ζησετε!! Σωστά. Σαν να είσαι στη λαϊκή από την οποία μόλις γύρισα και περνώντας από τους πάγκους παζαρεύεις....πόσο το 'χεις εσύ, πας παρακάτω....εσύ;;;βάλε μου ένα κιλό.....1200 να το αφήσω;Παλιότερα στο τηλέφωνο σε ρώτουσαν τι εμπειρία έχεις, αν έχεις ξανακάνει την ίδια τάξη, αν κάνεις διαγωνίσματα, πόσες ώρες είναι το μάθημα....έδειχναν να ενδιαφέρονται!Τώρα σου λένε έχω ένα παιδί τάδε τάξη, θέλει το τάδε μάθημα πόσα παίρνεις;Τους λες και το κλείνουν!Πάνω από 30 δεύτερα η κλήση είναι επιτυχία....
Απλά κάποιους δεν τους έχει χτυπήσει η κρίση ακόμα...ή ανήκουν σ'αυτούς που δεν θα τους χτυπήσει ποτέ...τι να πω?Στα παιδιά της Μενεγάκη κάνουν όλοι μάθημα?
20 ευρώ την ώρα για Δημοτικό; Πρώτη φορά το ακούω αυτό! Δηλαδή στην Κατευθυνση πόσο παίρνουν;...
Εγώ μένω στα ΝΠ που υπάρχουν πολλές ευκατάστατες οικογένειες, αλλά ως τώρα δε μου έχει τύχει κάτι τέτοιο Νομίζω ότι για να ζητήσεις τέτοια χρήματα πρέπει να έχεις μπει σε αυτή την κλίκα και να αρχίσει να σε συστήνει ο ένας στον άλλον..