Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 23 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ χαρτάκια με τηλέφωνο δεν έβαλα ποτέ.Οι φίλες μου που έβαλαν το σκυλιομετάνιωσαν γιατί τις έπαιρναν συνέχεια κάτι ανώμαλοι και τις έλεγαν προστυχόλογα.
Εγώ Λέτη δεν έβαλα,αλλά οι φίλες μου για να με δουλέψουν,έδιναν το τηλέφωνό μου σε όλα τα κέντρα αδυνατίσματος και σε όλους τους ανώμαλους.Το τι καβγάδες έχω κάνει με αυτές που παίρνουν τηλέφωνα στις 3 το μεσημέρι για να αδυνατήσουν με το ζόρι,δεν λέγεται!Ρε πε06,ακόμη δεν κατάλαβες με τι μούτρο έχεις να κάνεις?
Το να ξεκινήσεις μαθήματα σε φροντιστήριο το σκέφτηκες; Αν πας καλά, το ονομά σου σίγουρα θα ακουστεί οπότε θα προκύψουν και ιδιαίτερα. Χαρτάκια είχα κολλήσει και εγώ το πρώτο χρόνο, αλλά δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα.. Μπορεί να σκίζουν τα χαρτάκια γιατί όντως τους ενδιαφέρει, μπορεί όμως να έχεις πέσει και σε κανέναν παρανοϊκό που απλά τα σκίζει ή και σε κάποιον άλλο συνάδερφο της περιοχής σου που απλά θέλει να σου χαλάσει την δουλειά!! Δύσκολα παίρνουν κάποιον τηλέφωνο χωρίς να έχουν ακούσει γι'αυτόν πρώτα κάποιο θετικό σχόλιο. Μην παρατάς την προσπάθεια, αλλά ψάξτο και αλλιώς!!