Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
α μαλιστα κλασικα αρχαια δηλαδηκαι κατι ακομη,ποσες ωρες κανουν στο σχολειο στη β γυμνασιου αρχαια και ομηρο?
Εγώ πάλι πριν δυο βδομάδες ξεκίνησα ιδιαίτερο σε μετεξεταστέο μαθητή Β΄ Γυμνασίου στον Πειραιά και ζήτησα 15 την ώρα. Σήμερα αφού έγραψε καλά το παιδί, μου είπε η γιαγιά του ότι δε μπορεί να συνεχίσει το ιδιαίτερο με αυτή την τιμή. Πρόσθεσε ότι ο μαθηματικός που του κάνει μάθημα, του παίρνει 10 ευρώ την ώρα! Εκτός κι αν το έλεγε έτσι για να τους κάνω καλύτερη τιμή!
Θα ήθελα να πείτε και σε εμένα τη γνώμη σας.Εδώ και 1 χρόνο κάνω ιδιαίτερα σε 2 αδερφάκια.(Το αγοράκι κάναμε Α&Β Junior και το κοριτσάκι B' class.)Είχαμε κανονίσει τιμή 13/ώρα από 2 ώρες την εβδομάδα στον καθένα. Φέτος η μητέρα τους θέλει να αναλάβω και τα άλλα 2 της παιδιά.(Το ένα θα πάει πρώτη δημοτικού και το άλλο τρίτη.)Άρα συζητάμε για επίπεδο Pre junior στο μικρότερο και Α'&Β' Junior στο μεγαλύτερο. Το θέμα είναι ότι δεν έχουμε συζητήσει το οικονομικό και νομίζω ότι θα χρειαστεί να της κάνω κάποια έκπτωση. Να επισημάνω επίσης ότι το ιδιαίτερο βρίσκεται σε ένα κοντινό χωριό 20χμ έξω από την πόλη που μένω. Τί μου προτείνετε ?