Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 26 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδια τι να ζητησω για αλγεβρα-γεωμετρια-φυσικη β λυκειου γενικης στο ωραιοκαστρο?
Παράθεση από: xalakis στις Σεπτέμβριος 09, 2009, 01:39:51 πμΓια εκπόνηση εργασιών 50 τουλάχιστον,και έτοιμη να την έχεις μη σκοτωθείς να την κάνεις σε MIA MEPA,για να πάρουν αξία τα 50+.. ή ζητα περισσότερα..Όταν λες εκπόνηση εργασιών τι ακριβώς εννοείς; Να γράφεις την εργασία για άλλον ή απλά να την δακτυλογραφείς κλπ;(Το πρώτο είναι ηθικά παράνομο)
Για εκπόνηση εργασιών 50 τουλάχιστον,και έτοιμη να την έχεις μη σκοτωθείς να την κάνεις σε MIA MEPA,για να πάρουν αξία τα 50+.. ή ζητα περισσότερα..
προχθες τελειωσα δυο ιδιαιτερα ,ενα λογιστικης και ενα οργανωση για ενα ΤΕΙ,ειναι στο πτυχιο.εκανα συνολικα 16 ωρες. χρεωσα 19 ευρω,(φιλικη τιμη)καποιος μου ειπε οτι πηρα πααααρα πολλα.τι λετε?τυψεις δεν εχω παντως...
Παράθεση από: Eleni_volos στις Σεπτέμβριος 11, 2009, 09:00:31 πμπροχθες τελειωσα δυο ιδιαιτερα ,ενα λογιστικης και ενα οργανωση για ενα ΤΕΙ,ειναι στο πτυχιο.εκανα συνολικα 16 ωρες. χρεωσα 19 ευρω,(φιλικη τιμη)καποιος μου ειπε οτι πηρα πααααρα πολλα.τι λετε?τυψεις δεν εχω παντως... Δεν ξέρω τί γίνεται και τί κάνετε εκεί στην Αθήνα ,αλλά εδώ στη Θεσσαλονίκη για έναν έμπειρο σχετικά καθηγητή οι τιμή των 20€/ώρα είναι τουλάχιστον αστεία... Εγώ δε θα έκανα μάθημα για τόσο λίγα χρήματα...